Şimdi Ara

kardeşim liseli şakası yaptı dayak yedim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam beyler foruma girmeye tövbe etmiştim ama bozuyorum tövbemi. Bu akşam babamın iş arkadaşı 2 tane abi eşleri ve çocuklarıyla bize yemeğe geleceklerdi annem sabahtan beri hazırlık yaptı.Kardeşim olacak liseli ben banyodayken telefonumu alıp zil sesini değiştirmiş normalde hadise-prenses çalardı onun yerine ah oh falan ses çıkaran bi mp3 koymuş bende biraz asosyal oldugumdan anam babam dışında arayan soranım yoktur gün boyu evde oldugumdan hiç çalmadı telefon bende farkedemedim herneyse misafirler saat 8 civarı geldiler 8:30 gibide sofraya oturduk kardeşim bi elimi yıkayıp geleyim dedi gitti aradan 1 dk geçmeden evde sesler yükselmeye başladı ahhhh ohhhhhh ahhhhhhh çığlıklar falan ev inliyor kimse nerden geldiğini bilmiyor babam kalktı sofradan bi baktım benim telefonu almış bana doğru bakıyor telefondada bilinmeyen numara yazıyor.

Babamın gözlerini görmeniz gerekirdi sanki 10 paragraf hikaye okuyup 11. paragrafta zebani ve mercan dede görmüş dh'li gibiydi telefonu yüzüme fırlattı ben daha konuşamadan üstüme yürüdü arkadaşları durdurdu onu ben hemen odama kaçtım annem ve diğer ablalar falan utanmış yüzler kıpkırmızı ama kardeşim pişmiş kelle gibi sırıtıyor o anda aklım başıma geldi. Pantolonumdan kemeri çıkartıp kardeşimin odasına koştum geleceğimi tahmin etmiş ve kapıyı kilitlemiş kapıya omuz atıp kilidi kırdım kardeşimin üzerine şaktar görmüş bayern gibi atladım bastım kemeri 5 dk falan kemerle dövdükten sonra odama çekilip misafirler gidince gelecek olan dayağı bekledim ama o dayak hiç gelmedi babam kardeşimin yaptıgı liseli şakasını farketmiş ama olayın hıncıyla bana saldırmış meğer misafirler gidince dayağı yiyecek olan kardeşimmiş.

Edit: Enterin varlığını unutmuşum şimdi rahat okuyabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turks123 -- 17 Mart 2015; 2:13:52 >

• Hadi hadi bize o liseli kardeşini nasıl dövdüğünüde anlattttt

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyük ihtimalle kardeşin 5 sen 10 yaşındasın

• Kuul.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zebani detected

• enter diye bir tuş var. bu nedir allasen.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oggiowski

Hadi hadi bize o liseli kardeşini nasıl dövdüğünüde anlattttt

kardeş standart bir kemerle dövme vakası
  • Hikaye güzel.
    Zebani yok.
    Up.

• Sen de ona üniversiteli şakası yap. O da sana iş adamı şakası yaparsa sen de ona emekli yaşlı adam şakası yaparsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şaktar görmüş bayern xd

hLL hakkını vermişsin csbnin güzel

• Güzel. Giriş-gelişme-sonuç bölümü olan hoş bir CSB.
    Eksikliklerini söyleyim: Biraz daha smiley ve paragraf kullan.Böylelikle hikayen uzun gözükse bile üyeler tarafından daha çekici algılanır ve daha çok okunur
  • Güzel yazmışsın güldüm xd

• Başlıkla içerik tutmuyor kardeşim.

Dayak yedim demişsin, baban sana fiske bile vurmamış.

Yine de fena değil 👍

• quote:

Orijinalden alıntı: reguse

Başlıkla içerik tutmuyor kardeşim.

Dayak yedim demişsin, baban sana fiske bile vurmamış.

Yine de fena değil 👍

kardeş sürpriz sonlar hep filmlerde mi olacak benim tarantino reyizden christoper nolan abiden ne eksiğim var
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

Şaktar görmüş bayern xd

hLL hakkını vermişsin csbnin güzel

teşekkürt ederim avril bey
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.