Şimdi Ara

Kardeşimi taekwondo ya yazdırmalı mıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kardeşim biraz şişmanladı abartılacak derece değilde biraz tombikleşti işte 10 yaşında taekwondoyu bilirsiniz esneme hoplama zıplama tekme atmayla geçer annemde birşeyler öğrenir kendini savunabilir falan diye benimle göndermek istiyor ondan küçük kızlarda geliyor ama ne bileyim gelsin mi gelmesin mi karar veremedim yüzmeye gönderdik gitmedi basketbola yine gitmedi benimle gelmek istiyor ama orasıda malum disiplinli bir yer acıya dayanabilir mi orası kafamı karıştırıyor ?

Belirtmeyi unutmuşum kardeşim kız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Michael Scofıeld -- 18 Ocak 2014; 18:24:31 >

• up
  • Tabi ki ufakliktan alistirirsan cok iyi olur...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Scofıeld

up

14 15 kadar yüzme gitsin cok gelisir ondan sonra tekwando

• ben olsam kesinlikle yazdırırım büyüyünce gidecek vakti olmaz, gidemez. şimdiden öğrensin. emin ol onun için çok iyi olur
  • Dostum bence taekwondo nun hiç bir zararı olmaz acı konusunda dert etme kızlara karşı pek sert davranılacağını düşünmüyorum. Koçları zaten yaklaşık 1 ay diğer arkadaşlarının karşısına çıkarmaz gerçi senin gittiğin bir salon tabi ki sen bilirsin koçu da tanıyorsan daha özverili olmasını rica edebilirsin hem zayıflar hemde yeni arkadaşları olur evde de sıkılmamış olur o yaşlarda çocuklarda fazla enerji olur kardeşimden biliyorum (o da kız) :D .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Just4ForMe

Tabi ki ufakliktan alistirirsan cok iyi olur...

Ben evdede çalışan birisiyim daha önce bir kaç kez benle çalıştırdım bacaklarını iyi açıyor esnek birde yaşı küçük daha erken açılır ama ne bileyim ben de 2 yıldır gidiyorum 13 yaşında başladım bacaklarımı daha yeni yeni oturtmaya başladım ama çok çalıştım bayağı acı çektim artık bacakları hiç acı çekmeden tam açabiliyorum oradaki en esnek ve en iyi tekme atan kişi benim fakat çok acı çektim esnemelerde o dayanamaz diye korkuyorum birde orası disiplinli bir yer hocadan kaç kez dayak yediğimi bilirim o yüzden biraz endişeliyim

@inwwisible
    bende yazdırmak istiyorum benimle gider gelir onu çalıştırırım zevkli olur da yukarda yazdıklarımdan endişeliyim biraz

@Citizenim
    14-15 yaşında lifler artık eskisi gibi olmaz sertleşir katılaşır açmak çok uzun ve acılı olur oda acıya dayanamaz ya şimdi gider ya da hiç yapamaz

@PracTicLe
    o zaman yazdırayım hocayı babam gibi severim oda beni sever bir sorun çıkmaz da acı konusunda endişem vardı biraz onuda artık halleder yapacak birşey yok aynen 1 aydan erken çıkarmaz kardeşimi başka bir kızla müsabaka yapmasını izlemek çok güzel olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Michael Scofıeld -- 18 Ocak 2014; 18:35:24 >

• Bencede dostum acı konusunda sıkıntı yaşamaz merak etme alışır :)
  • bence kesin gönder ufak yaştan
  • quote:

Orijinalden alıntı: SahiNN1

bence kesin gönder ufak yaştan

aynen göndericem
  • biz kuzeni gonderdik manyadi cocuk saga sola tekme atmaya basladi sonra kendine geldi gerci

• Kesinlikle gönder. 5-6 sene sonra çok teşekkür eder sana
  • Michael Scofıeld kullanıcısına yanıt
    Benim arkadaşım 5. sınıfta gidiyordu.(kız) Gayet madalya falan alıyordu. Kesinlikle gidin hocam. Hem kendini savunmayı öğrenir hem de spor iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: psikopatlari ceken boga

Benim arkadaşım 5. sınıfta gidiyordu.(kız) Gayet madalya falan alıyordu. Kesinlikle gidin hocam. Hem kendini savunmayı öğrenir hem de spor iyidir.

Kardeşimi taekwondo ya yazdırmalı mıyım ?

Hocam vallahi aklıma bu geldi , Tekvando falan olunca bi de

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.