Şimdi Ara

kardeşimin aracına trafik polisi çarptı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kardeşim trafikte dur kalk yaparken arkadan trafik polisi çarpmış. tutanak tutulmamış. güya e devlete düşermiş tutanak. resim çekmiş birader. bi de çarpan polisin ehliyetinin resmini çekmiş.

tutanağın e devlete düşme durumu doğru mu? bilgisi olan var mı? cevaplar için şimdiden teşekkürler..

kardeşimin aracına trafik polisi çarptı.

• Sigorta bilgi sisteminden mi bahsediyorlar? E-devlet'te bununla alâkalı bir menü bilmiyorum. Polisin numarasını almış mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dur kalk trafikte o kadar hasar oluşturmayı nasıl başarmış. Araba dağılmış baya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Masallah symbole birsey olmamış, aracın plakasıyla birlikte fotograf olsaydı daha iyi olurdu .

Sonuçu sizinle birlikte ögrencegiz bu durumu yasayan çok nadirdir.
    Sonuçta polis aracı agır hasarlı illaki işlemlerden haberdar olursun diye düşünüyorum.

• leon_312 kullanıcısına yanıt

var öyle resim. burada paylaşmadım sadece..

• Paramedik 112 kullanıcısına yanıt

hiç bir fikrim yok hocam. e devlete tutanak düşermiş. öyle demişler biradere..

• Bugün bir kazaya karıştım. Polis yarın e devlette maddi hasarlı trafik kazası tutanağını görebilirsiniz dedi. Kağıt olarak bişey vermedi. Yani doğru söylüyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bi tanıdığın araca park halinde motor çarpmıştı. Tutanak rapor ve olaya polis geldiği için, alkol raporu. E-devlete düşmüştü.

Biz bazı evrakları e-devlette göremedik, emniyeti aradım emniyet cep telefonundan değil pc üzerinden bakın evraklar yüklenmiştir demişti. Pc dede göremiyorsanız tekrar arayın yükleyelim demişlerdi. Ben pc den baktığımda tüm evrakların yüklü olduğunu gördüm.

Sizin olay hem kaza hemde polis tarafından, kaza raporu çıksa dahi olay yerinde polis olduğu için. Exper serviste dosya açacağı zaman alkol raporu isteyebilir.

• teşekkürler cevaplar için..

• Normalde maddi hasarlı kazalarda tutanak taraflar arasında tutulur ancak kazaya karışan kamu aracı varsa polis tutanağı gerekir. Tutanaklarda artık kağıt üzerinde değil sistemden tutuluyor ve tarafların e devletinde maddi hasarlı kaza sorgulama bölümünden alınabiliyor. Muhtemelen kusur yakın takipten polis aracına verilmiştir sizin aniden geri gelme şerit değiştirme veya polis aracının siren ve lambası açık ihbara gitme gibi durum yoksa. Sigorta sizin hasarı karşılayacaktır.

• Chan ctin C kullanıcısına yanıt

direksiyondaki polis telefonu ile oynuyormuş. birader dikiz aynasından görmüş. trafikte dur kalk yaparken vurmuş.

• kazadır olur da dur kalkta bu hasarı yaratan adamı tebrik etmek lazım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam şu alakasız bir konuda böyle tahrik edici bir mesaj yazmanızın tek sebebi küfür yemek istemeniz olabilir diye tahmin ediyorum, milletin günahına girmeyin bence. Şu mesajdaki karakteriniz aşağı yukarı her an küfür yiyen birisi olduğunuzu gösteriyor zaten.

• tst- kullanıcısına yanıt

Hayatı çok ciddiye almayın bence

• emir.ksk kullanıcısına yanıt

ve bu tebriği bir polis olarak iki misli hakediyor. kardeşimin aracına trafik polisi çarptı. 

yine iyi niyetli olalım, umalım ki gerekli dersi almış olsun.

• Volvocu hıyarlar bı resme iyi baksın arkadan yiyen araba symbol yine durum aynı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.