Şimdi Ara

Kardeşinizle aranız nasıl??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben ve kardeşim hiç anlaşamayız. Şimdi evden uzaktayım o da başka şehirde birbirimizi görmediğimiz zaman çok iyi, aynı ortama gelince yine huzursuzluk oluyor. Ama içten içe seviyorum onu. Kendinisine hiç abilik yapmadım şimdi de bunun vicdan azabını çekiyorum ve bilgisayar, cep telf. gibi hediyeler alması için para gönderiyorum. Bilmem artık ne kadar vicdanım temizlenir..

• Kardeş gibisi olurmu ya, yeri gelir sen büyük olursun yeri gelir o açık açık konuş anlat derdini sıkıntını oda sana açılır böyle olur kıymetini bil kardeşinin benim küçük kardeşim ölmüştü ellerimle gömmüştüm hep aklıma gelir şimdi yaşasa nasıl olurdu diye, benim bir küçüğüme benzerdi kaderi benzemesinde...
  • iyiyiz
    desem
    yalan olur
    kötüyüz
    desem
    yalan olur

ama genelde iyiyizdir
  • Benim hiç kardeşim olmadı. Olmayacakta...

Ama umrumda değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Robinson_Crusoe

Kardeş gibisi olurmu ya, yeri gelir sen büyük olursun yeri gelir o açık açık konuş anlat derdini sıkıntını oda sana açılır böyle olur kıymetini bil kardeşinin benim küçük kardeşim ölmüştü ellerimle gömmüştüm hep aklıma gelir şimdi yaşasa nasıl olurdu diye, benim bir küçüğüme benzerdi kaderi benzemesinde...

arkadaşım ne yaptın yaa Allah korusun düşüncesi bile kötü oldum şimdi.

• Robinson Başınız sağolsun...
  • Hep kavga hep dövüş ama hep ve çok severim çakalı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kardeşimi Hiç Sevmıyorum Askere Gidicek Kurtulucam Ondan.

neden Sevmıyorum Sebebi : Sinir HaStası.. Adam EderLer Askerde.

pisi pisi Olucak
  • Genelde abimle yan yana gelince hep güleriz hep gırgır şamata.16 yaşındayım beni bi kere dövdü o da 2 ay önce Oyunu var bir tane onda yanlış birşey yaptım mı bağırıyo genelde lan sığır naptın falan der
  • Abimi abim gibi görmem nedense.Yabancı gibi sanki,çok samimi değiliz.Ama bunda onun etkisi büyük.Bi sıkıntım olduğumda onunla paylaşamam,kız meselesi olduğunda ona anlatamam,dayak yediğimde onu çağıramam.Öyle bir ilişki benimkisi de.
  • iyi hatırlattın gidip biraz döveyim şunu
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1717

iyi hatırlattın gidip biraz döveyim şunu

• quote:

Orjinalden alıntı: HilFul

Abimi abim gibi görmem nedense.Yabancı gibi sanki,çok samimi değiliz.Ama bunda onun etkisi büyük.Bi sıkıntım olduğumda onunla paylaşamam,kız meselesi olduğunda ona anlatamam,dayak yediğimde onu çağıramam.Öyle bir ilişki benimkisi de.

+1 aynen
  • quote:

• 2 tane baş belası velet kardeşim var. İkisinden de nefret ederim. Hele ortanca olan geberse dönüp arkama bakmam bile o derece sevmiyorum veledi. Üniversite sayesinde kurtuldum ikisinden de rahatım şimdi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: canozpinar

2 tane baş belası velet kardeşim var. İkisinden de nefret ederim. Hele ortanca olan geberse dönüp arkama bakmam bile o derece sevmiyorum veledi. Üniversite sayesinde kurtuldum ikisinden de rahatım şimdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reklamı_Geç -- 9 Mayıs 2009; 16:18:20 >
  • quote:

• ablam var , küçükken çok didişirdik şimdi ben oldum 19 o oldu 22 ve anladım ki hayatımda ondan fazla değer verdiğim kimse yokk o benim herşeyim yaa , aramız nasıl mı düzeldi , büyüdükçe olgunlaştıkça

ama bi abimin olmasınıda çok isterdim
  • ablam var bitek..

8 yaş büyük benden..

ama arkadaş gibiyizdir kardeşten çok..

eskiden bilmesemde son 10 senedir fln erkek arkadaşlarını bilirim..oda benim kız arkadaşlarımı..konuşamıcağımız bi konu yoktur onla..

bazen arkadaşızdır bazen ablamdır bazende annelik yapar bana..
  • Abim,ablam olsun istemişimdir dertleşecek biri olsun diye 11 yaşında kardeşim var hep zıt gidiyor hiç anlaşamıyoruz zaman artık
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.