Şimdi Ara

Karekök mü Bilfen mi ( türkçe soru bank)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tm yim türkçeden 1 sb bitti ikincisini de ocak ayında bitiricem sene başında ikisini de çözücektim ama zaman kalmadı şimdi hangisini alıyım hangisi daha iyidir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Karekökü bilemem şu an Bilfeni çözüyorum gerçekten çok sağlam kitap.Çözerken çıldırayım istiyorsan bire bir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrreha

Karekökü bilemem şu an Bilfeni çözüyorum gerçekten çok sağlam kitap.Çözerken çıldırayım istiyorsan bire bir.

Paragraf soruları için de geçerli mi bu dediğin

• quote:

Orijinalden alıntı: Circassian.

quote:

Orijinalden alıntı: mrreha

Karekökü bilemem şu an Bilfeni çözüyorum gerçekten çok sağlam kitap.Çözerken çıldırayım istiyorsan bire bir.

Paragraf soruları için de geçerli mi bu dediğin

Evet,mutlaka ama mutlaka sağlam kafayla çözmek gerektiriyor çeldirici şıkları bol paragraf için.
  • mrreha kullanıcısına yanıt
    Hocam çok teşekkürler @mrreha

• şuan karekök bitti biticek çok ince soruları var , şiddetle tavsiye ediyorum
  • mrreha kullanıcısına yanıt
    bende aldım onu biraz çözdüm sonra daha fazla dayanamadım. Şimdi korkuyorum çözmeye

Bilfen alacaklar eksiklerinizi tamamlamadan çözmeyin

• quote:

Orijinalden alıntı: Stormed

şuan karekök bitti biticek çok ince soruları var , şiddetle tavsiye ediyorum

Haydaa ikisi de çok kaliteli kitaplar ama çok arada kaldım valla acaba ikisini 1 ayda bitirebilir miyim biter mi sizce
    Yani top 4000 soru olsa günde 130 falan eder ama bunlar işin matematiği ne dersiniz çok mu imkansız ikisini bir ayda bitirmek
    Konu eksiğimi tamamen kapattım orda sıkıntı yok (hedef 40 türkçe)

• Up

• Circassian. kullanıcısına yanıt
    en iyisi git kitapçıya otur incele 3. soru bankası sana kalmış ama bence 2 tane sb çözmek yeterli , sonra denemelere geçilmeli
  • Up

• Bilfen elimde yok ama karekök çözüyorum. Konu başlarında bu konudan şu yılda, şu kadar soruldu; önemlidir, değildir falan gibi bilgilendirmeleri mevcut. Alırsan zevkle çözeceğini düşünüyorum. Paragrafları çok kaliteli onu söylemek isterim. Böyle aynısını kopyalayıp face de falan paylaşasın geliyor.Zorluk düzeyi: eğer ayık kafayla, istekli çözersen 11 sorudan 1 2 yanlış çıkıyor; işte onlar da ince sorular.

• quote:

Orijinalden alıntı: C Vitamine

Bilfen elimde yok ama karekök çözüyorum. Konu başlarında bu konudan şu yılda, şu kadar soruldu; önemlidir, değildir falan gibi bilgilendirmeleri mevcut. Alırsan zevkle çözeceğini düşünüyorum. Paragrafları çok kaliteli onu söylemek isterim. Böyle aynısını kopyalayıp face de falan paylaşasın geliyor.Zorluk düzeyi: eğer ayık kafayla, istekli çözersen 11 sorudan 1 2 yanlış çıkıyor; işte onlar da ince sorular.

Hocam kassam 15 günde biter mi ??

• quote:

Orijinalden alıntı: Circassian.

quote:

Orijinalden alıntı: C Vitamine

Bilfen elimde yok ama karekök çözüyorum. Konu başlarında bu konudan şu yılda, şu kadar soruldu; önemlidir, değildir falan gibi bilgilendirmeleri mevcut. Alırsan zevkle çözeceğini düşünüyorum. Paragrafları çok kaliteli onu söylemek isterim. Böyle aynısını kopyalayıp face de falan paylaşasın geliyor.Zorluk düzeyi: eğer ayık kafayla, istekli çözersen 11 sorudan 1 2 yanlış çıkıyor; işte onlar da ince sorular.

Hocam kassam 15 günde biter mi ??

Biter. 15 gün az bir süre değil. 19 dan 142 ye kadar paragraf, geri kalanı dil bilgisi; en başta da dillerin sınıflandırması var. Günde 27 sayfa çözmen gerekiyor.Bu da günde ortalama 135 soru eder.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.