Bildirim
Kargo Şirketleri Cumartesi Hizmet Veriyor mu?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Veriyolar bir çok kez cumartesi günü kargo aldım.. -
Cumartesi günleri öğle saatine kadar hizmet veriyor Burak. -
Akşama kadar veriyorlar diye biliyorum, hatta bugün verdiğim siparişte 09-18 arası dağıtım yapılacak deniyordu. -
yes ama cumartesi verirsen pztesi gider en erken. cuma verirsen cumartesi gitme şansı var -
Yurtiçi Kargo ile görüştüm;
C.tesi günü, Merkezler saat 13:30;
Şubeler, 15:30 kadar hizmet veriyorlarmış -
şubeler dağıtım yapar sorun olmaz şubelerde.tabi kargo firmasına göre de değişiyor.sürat filansa pazartesiye kalır o büyük ihtimal. -
quote:
Orjinalden alıntı: JANT!
Yurtiçi Kargo ile görüştüm;
C.tesi günü, Merkezler saat 13:30;
Şubeler, 15:30 kadar hizmet veriyorlarmış
Tesekkurler jant. Bu aksam kargoya paket verildi Istanbuldan. Yine istanbul'a (yani bana) gelecek de yarin oglene kadar gelir insallah.
Diger arkadaslara da tesekkurler.
quote:
Orjinalden alıntı: paTRon
şubeler dağıtım yapar sorun olmaz şubelerde.tabi kargo firmasına göre de değişiyor.sürat filansa pazartesiye kalır o büyük ihtimal.
Aras Kargo. Sanirim bir problem olmaz ve yarin ulasir elime paket.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serji -- 5 Eylül 2008; 20:08:41 >
-
Ben de dün hepsiburada.com'dan akşam 18 gibi siparişi verdim, şimdi baktım kutuluanıp kargoya verilme sürecindeymiş.
Aras Kargo yarın elime ulaştırır mı sizce?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X