< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kontratak -- 12 Aralık 2018; 23:54:21 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kontratak -- 12 Aralık 2018; 23:54:21 > |
Çok haklısın. Bende hep diyorum nasıl oluyor da bu berbat kargo hizmetlerine karşı isyan edilmiyor. En az AKN mevzusu kadar üstüne düşmek lazım bence.
|
Şu ülkede kargolardan memnun olan kimse yoktur. Tum kargo sirketleri anlaşmış gibi en kötü hizmeti vermek için kıyasıya yarışıyor.
Akn konusunun forumda ilk açıldığı günü hatırlıyorum. Umarım bu konu arada kaynamaz da aynı başarıya ulaşır. |
Kargoda bile gelişemedik.Ulan ABD marsa araç indirdi biz daha kargoyu sağlam veremiyoruz.
|
Birde PTT'nin iç ettiği takipsiz kargolara da bir el atılması lazım acilen
|
Aslında firmalar ile yaşadığımız sorunlardan çok daha fazlasını kargolar ile yaşıyoruz. Saçma sapan bir düzensizlik ve özensizlik var. Firmalardan yapılan tüm gönderiler sigortalı oluyor ancak biz tarafından yapılan hiç bir gönderi sigortalı değil.Hüseyin abi kargoyu tutamasa tutanak tutturabileceğimiz kimse yok. Kaç kere bana gelen kutular ezik büzük geldi, bir hak talep edemiyorsunuz. Bir tıraş seti istemiştim geldi ancak parça eksik. Kargoya git tutanak tutsun diyorlar, adam kucağıma atıp kaçtı resmen. Hadi atıp kaçmasa bile tutanak tutmuyor adam. Ben tutamam tutanak diyor kalıyorsun ortada . Ben sıkıldım artık bu kargo şirketlerinin rahatlığından şahsen, umarım destek artar. Konu yönetmeyi pek beceremem yapabilecek birisi varsa ona devrederiz bir şekilde yeter ki artık bu konuda da bir ses duyuralım .
|
işe öncelikle kargo personelinin sosyal haklarından başlasak çok iyi olur bir çok kargo firması eleman bulamıyor çalıştırmaya asgari ücret sigorta yemek karşılığı çalıştırılıyorlar ve deneyimli eleman olmuyor şubelerde aktarma merkezlerin de felan .... maaş şartları felan iyi olsa bir çok şey düzelir günlük ortalama 12 saatten fazla çalışıyorlar ve kesinlikle hiçbirisinde mesai olayı yok ... gerisini siz düşünün ...
tabi ki bu yazdıklarım çalışanlar açısından işin kötü tarafı ama bizlere yansıdığına eminim... |
Güzel konu olmuş. Sorunların her olay için A firması B firması için ayrı ayrı ele alınması bizi bir yere ulaştırmayacak. Bu işlerin artık belli bir standarda oturması, ciddi yaptırımlar uygulanması lazım.
İş firmalara kalsa müşteri sıkıntısı desen yok, eleman sıkıntısı desen yok, dediğin gibi kıytırık zarfı götürmeye 20 lira alıyorlar, para sıkıntısı yok. Bunlar oturup da hizmet kalitesini artırmak için uğraşmaz ki. Amazon kendi kargo ağıyla gelse belki bazı şeylere ön ayak olurdu, o da olmadı. Yine de bu iş karadüzen devam edemez. En basitinden kafaya göre teslimat yapılmaması lazım. Benim imzam olmadan komşuya şuna buna teslim etme hakkını kim veriyor? En azından arayıp sorsalar şuraya bırakalım mı diye o da yok. Şubeden teslim alacak olursun, ben Ali Veli deyince hemen verirler, kontrol edeyim diyen yok. Bir şekilde sesimizi duyurmalıyız. |
Once kargo firmalarin calisanlarina insan muamelesi yapilmasi lazim. Uzaktan davulun sesi hos gelir,ver parayi yolla kargoyu gerisi cokta fifi oyle olmuyor. Adam 12 saat esek sudan gelinceye kadar ne mola ne izin ne yemek verilmeden kar kis sicakta it gibi calisiyor asgari ucrete isini duzgun yapar mi ? Yapmaz,gelecek yok,kariyer imkani yok gunu kurtariyor sabikali hayattan bir beklentisi kalmamis insanlari aliyorlar.
Klavye basindan yazmasi kolay isin icine girince goruyorsun neden sistemin boyle oldugunu. İs yetistirme telasi , alet edavat kaldirac yok calisan napsin ? Ups ve ptt kargo disinda kurumsallasmis duzgun firma yok. Elestiriye gelince herkes elestirir ama kimse elini tasina altina koymaz,yapici olmaz. |
ups kargonun standartları zorunlu olmalı...
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Magnum44 -- 10 Aralık 2018; 1:33:53 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetyasinakturk -- 10 Aralık 2018; 2:22:18 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|