Şimdi Ara

Karın Kası Çalışmaya başlayacağım (SS Lİ) CİDDİ TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 97 doğumluyum boy 1.73 kilo 65.Arkadaşlarımla bir iddaa sonucu karın kası yapmaya karar verdim.Günde 100 mekik(normal) 50 tane sit ups hareketi birde mekik vaziyetinde mesela sol ayağımı kaldırıp sağ dirseğimi sol ayağıma deydiriyorum sonra sağ ayağa sol dirseği bu hareketide günde 100 kere yapıyorum.Sizce bir spor salonuna gitmeden yaklaşık 1 yılda karın kaslarımı belirgin hale getirebilir miyim ? . Saygılar.Vereceğiniz tavsiyeler için önceden teşekkür ederim. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ksk675 -- 26 Ocak 2013; 13:46:18 >

•  Karın Kası Çalışmaya başlayacağım (SS Lİ) CİDDİ  TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseaz -- 26 Ocak 2013; 13:47:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hurts

SS siz deyince bakmıyorlardı bende yeni konu açayım dedim :)
  •  Karın Kası Çalışmaya başlayacağım (SS Lİ) CİDDİ  TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: iDenis

Karın Kası Çalışmaya başlayacağım (SS Lİ) CİDDİ  TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM :)

Kardeş tavsiye dedik trollemene gerek yok :)
  • Bol bol mekik, yan mekik ve ters mekik çek , gıda takviyesi de al. Düzenli yaparsan 1 ayda olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

Bol bol mekik, yan mekik ve ters mekik çek , gıda takviyesi de al. Düzenli yaparsan 1 ayda olur.

Teşekkürler arkadaşım :) Peki şu anki karın durumum nasıl gözüküyor(yağlı mı normal mi ) ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • üst karın alt karın olarak calıs internette nasıl yapılır bak hareketleri yavas yavas yap yedirerek tabi antremandan hemen sonra protein yüklü seyler ye ki onlar kas'a dönüşsün ör:balık normal olur tombalıgı olur tavuk badem fındık vs protein yüksek seyler :) her gün yapma haftada 3 gün ideal kas da dinlenmeli
  • quote:

Orijinalden alıntı: mandalinakabugu

üst karın alt karın olarak calıs internette nasıl yapılır bak hareketleri yavas yavas yap yedirerek tabi antremandan hemen sonra protein yüklü seyler ye ki onlar kas'a dönüşsün ör:balık normal olur tombalıgı olur tavuk badem fındık vs protein yüksek seyler :) her gün yapma haftada 3 gün ideal kas da dinlenmeli

Eyv kardeşim sağolasın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

Bol bol mekik, yan mekik ve ters mekik çek , gıda takviyesi de al. Düzenli yaparsan 1 ayda olur.

Sadece karın kası çalışacak birine gıda takviyesi önermek ?

Ciddi tavsiyeler almak istiyorsan "Vücut Geliştirme (Body Building)" bölümü var forumda, burada millet ağzına ne gelirse söylüyor aksini idda eden de yok ohh..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Executor06 -- 26 Ocak 2013; 15:52:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksk675

quote:

Orijinalden alıntı: mandalinakabugu

üst karın alt karın olarak calıs internette nasıl yapılır bak hareketleri yavas yavas yap yedirerek tabi antremandan hemen sonra protein yüklü seyler ye ki onlar kas'a dönüşsün ör:balık normal olur tombalıgı olur tavuk badem fındık vs protein yüksek seyler :) her gün yapma haftada 3 gün ideal kas da dinlenmeli

Eyv kardeşim sağolasın :)

kardesim sen benim dediklerimi yapsan yeter digerlerini bosver :)
  • youtube---> 8 mins abs

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.