Şimdi Ara

karın kası kemeri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaslar geçende televizyonda gordum 100 mekik cektıgınzn daha fazlasi kadar kas aktıvıtesı oluyormus cıhaz kemer gıbı baglıyrsunuz ve kemerı calıstırıyorsunuz kemer titresım yapıo ve karın kaslarınızı çalıstırıyor benım merak ettıgm gerçekten işe yarıyormu kullanan varsa yardımcı olabılır mi?

• Bende merak ediyorum. Umutluyum ama yinede makinelere pek güvenemiyorum.
  • o tarif ettiğin cihazı arkadaş bugün aldı. 4 adet seçeneği varmış üzerinde. şu dediğin karın kası olanı seçmiş acayip sıkıyor kasılıyor falan dedi sanırım buda kasları çalıştırıp geliştiriyor. ama kullananlar varsa bende görüşleri almak isterim
  • işte işe yarıyıp yaramadığını merak ediyorum ona göre almayı düşünüyorum.
  • Bence en iyis doğal olanı yani mekik.Makinelere kendimizi teslim ettiğimizden beri hastalıklar türedi.Günde 20 mekik çekmen o makinenin 100 mekiklik gücünden daha iyidir
  • tired zaten günde ben kendim çekiyorum ama adamlar öyle bir reklam yapıoki termal kamerayla gözlemledik fln rastlarsanız izleyin adam dioki benim çektigim mekikler hiç bişiye yaramıo D:
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslan12345

tired zaten günde ben kendim çekiyorum ama adamlar öyle bir reklam yapıoki termal kamerayla gözlemledik fln rastlarsanız izleyin adam dioki benim çektigim mekikler hiç bişiye yaramıo D:

Adı üstünde reklam.Yalan dolan işte.Ayrıca sırt üstü yüzmekte karın kaslarını geliştirir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Karın kası
    4 yıl önce açıldı
    Kol kası
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hakılısın da b baklım dedik kullanan varsa işe yarıyorsa diye ama kullanan yok herhalde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.