Şimdi Ara

Karın kası ve Yağ oranı ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
4.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar,başlıktan da anlayacağınız gibi sorum karın kasları ve yağ oranı hakkında

Karın kaslarının adonislerin ve aslında tüm kasların tam olarak belli olması için yağ oranını düşük olması gerektiğini biliyorum ama sorunum ;

ben zaten ektomorf yapıda biriyim,zayıfım kemiklerimde ince, zar zor belli bi kilo aldım Allaha şükür kaslarımda kiloma göre var ama karın kasım hiç yok,yeni başlıyım hareketlere dedim zayıfım zaten kolayca çıkarlar dedim ama tüm yağlar göbekte birikmiş,zar zor kilo alıyorum o da gitmiş göbeğe yağ olarak, ne yapıcam bilmiyorum..

Kardiyo yapıyım eritiyim diyorum zaten bana yeten ayakta tutan az çok kilom var onuda verirsem naparım? diğer yağlar sorun değilde göbek berbat işte.her tartıya çıkmam benim moralimi düşürür götürür, ama karın kası da istiyorum , off zor durum yani benim yağsız kilo almam gerek, kas et kütlesi gerekiyor bunun için ne yapmam gerekiyor ????

yardım ederseniz çok makbula geçer valla

örn:

buna yakın görüntü elde etmek için inanın ne gerekiyosa yaparım ne gerekiyorsa yerim,yağsız etli kas kilo kütlesi amacım,lütfen yardımcı olurmusuunuz

• Yağsız büyüme yolu bulursan banada yaz kardeşim.

Azcık kilo al yaza daha var. mayısa kadar 15 kilo alsan. Sonrada 3 kilosunu eritsen misal.
    Define olursun. Ben 78 kiloyken kollarım 38 cm idi , karın kaslarım çok belliydi. Ama çok hacimsizdim.
    Önce hacim
  • yani kardeşim diyorsunki alabildiğince kilo al bu arada tabi karın egzersizleri mekikti falandı yap,proteinli karbolu beslen,daha sonraki aylarda kardiyo yapar yağları verir baklavaları çıkarırsın ???? böylemi hocam???
  • Safak166 kullanıcısına yanıt
    gösterdiğin adamın steroid yada yağ yakıcı takviyeler almadığını biliyor musun?
  • Ilk resimde ki adama bakma kardeşim. Elemanın sağlam bir genetiği var, bir de doğal değil. Uç kişilere takılma fazla.

Öncelikle yağ oranın düşük olmalı, ardından tam anlamıyla belli olması için su oranı da düşük olmalı. Squat, deadlift, Kardiyo ve sıkı bir karın programı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.