Şimdi Ara

KARIN KASINA BAŞLAYACAĞIM YARDIMM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    yaş 15
    boyum 1.65
    kilom 60-55 öyle bişey tahmini olarak
    bende göbek var karın kasına başlamadan önce göbeği indirmek için 20 dakka zayıflama hareketleri yaptıktan sonramı başlayım karın kasına yoksa zayıflama hareketlerini yapmayıp sadece karın kasımı yapayım fitness la ilgilinen arkadaşlar varsa yardımcı olabilirlermi

ve bide 30 dakka yetermi günde ? karın kası yapmak için birgün yapıp birgün dinleniyimmi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gokhan Sari -- 25 Kasım 2016; 16:47:44 >

• madem okuyonuz yardım etseniz diyorum ? yardım edecek biri yok heralde
  • bıraderım sımdı nabıosun bılıyomusun 33 lıraya guzel bı proteın dozu alıorsun karıstırıosun muz fln ıste gıdıosun salona tam 11 kere şınaw cekıosun bak bura cok onemlı.Ondan sonra gıdıosun tmm mı 7 kere dambıl kaldırıosun 3.5kg olcak ondan sonra duwarları kırabılırsın tek yumrukla kardesım,cok ıyı form tutarsn benım dedıklerımı yab

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zayıflama hareketi dediğin nedir? Yapınca inceliyor mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erkeklerdeki yağ depolama bölgesi göbek, kadınlarda ise azıcık daha aşağı göbek-kalçadır.
    Sen yaptığın her hareket,harcadığın her enerji için bu yap deposunu eritebilirsin.

Göbek eritmek için illaki karın çalışman gerekmiyor. Hatta daha büyük kas gruplarını çalışmak daha yararlı olabilir.
    Omuzları ve sırtı genişleştek, kolları ön plana çıkarmak bile hem büyük bir efor/enerji/çalışma gerektireceğinden göbeği daha hızlı eritir ve görünüm olarak göbeği saklarsın(üst vücut genişleyince göbek ilüzyon olarak gözde küçülür).

Kas çalıştıktan sonra yaptığın kardiyo, yağ yakmak açısından çok etkili onu belirteyim. Ayrıca çalışma sınırı yok şu kadar az olsun bu kadar fazla olsun diye. Günlük 30dk ayırabiliyorsan 30dk yap, 45 ayırırsan 45 , 2 saat ayırırsan 2 saat yap. 10dk dahi yapman hiç spor yapmayan bir haline göre çok daha iyidir.

Özet olarak tavsiyem, kas çalış sadece karın çalışmana gerek yok göbek erimesi için. Çalıştıktan sonra kardiyo yapabilirsin. İstikrarlı/düzenli devam etmek başarı getirir.

• Göbek çalışarak göbek erimez,
    Bölgesel yağ eritme diye bişey yoktur ya da çok çok azdır,

Yağlarından kurtulmak için kardio yani o dediğin ısınma hareketlerini yapmak lazım ya da kas çalışman lazı.
    Bünyendeki kas miktarı arttıkça o kasların tüketeceği yağ da artar,

• Dostum ozaman ben sadece karın kasına çalışayım kardiyo yapmama gerek yokki zayıfım dahada zayıflarsam incecik kalırım benim amacım göbek eritmek değil karın kası yapmak yani göbek karın kasının görünüşünü engeller mi diye sordum ne yapayım karın kasınamı çalışayım belki göbek eriyip kaç çıkar? göbek dediğimde çok az bir göbek öyle abartacak kadar değil zayıfım saten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gokhan Sari -- 26 Kasım 2016; 13:47:0 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Spora başlıyacağım yardım
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • darkshine666 D kullanıcısına yanıt
    saol cevabın için de ben zayıfım sadece az bir göbek var engeller mi baklavaların görünmesine diye düşündüm peki karın kasına sadece çalışsam çıkarmı baklava yani kardiyo yapmayı düşünmüyorum zayıfım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gokhan Sari -- 26 Kasım 2016; 13:50:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gokhan Sari

Dostum ozaman ben sadece karın kasına çalışayım kardiyo yapmama gerek yokki zayıfım dahada zayıflarsam incecik kalırım benim amacım göbek eritmek değil karın kası yapmak yani göbek karın kasının görünüşünü engeller mi diye sordum ne yapayım karın kasınamı çalışayım belki göbek eriyip kaç çıkar? göbek dediğimde çok az bir göbek öyle abartacak kadar değil zayıfım saten

Tek başına kardiyo, yağ kütlesi de kaybettirir kas kütleside. Bu ayrı konu.
    Tek başına karın çalışırsanda o kasları zorlarsın ama bir arpa boyu yol alamazsın, küçük bir kas grubu yaktığı enerji belli...
    Ayrıca binlerce mekik çeksen dahi istediğin görünüme ulaşma yolunu uzatıyorsun. Yani olmaz değil ama yolun zor kısmı aslında.

Skinnyfat diye bir tabir var, ülkemizde erkeklerin çoğu bu şekilde, zayıf ama göbekli vücut. Markette satılan tüysüz tavuklara benziyen cinsten hani. Ülkemizde bu zayıf göbekli olma durumunun asıl sebebi:
    Zayıflama=Kardiyo
    Karın kası=Mekik çalışması
    ile mümkün zannetmek.

En iyisi, vücut çalışmak ya da farklı sporlar olabilir. ama kesinlikle binlerce mekik ya da kardiyo değil orası net.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctauren -- 26 Kasım 2016; 13:50:27 >

• kardeşim cevabı yine alamadım sadece mekik çekmiyecem tabikide ben ayarladım orayı yağ yakıcı hareketleri yapsam bu sefer zayıflayınca kaslar gider şimdi ben göğüs kası ile karın kası yapayım cumartesi pazartesi çarşamba karınkası yada göğüs

perşembe cuma ise yağ yakıcı hareketleri yapayım ne dersin 20 dakka yapsam yeter yağ yakıcıyı ?

kardiyo yerine bunu yapsam olmazmı? bu linktekini https://www.youtube.com/watch?v=-kFIwK71AFw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gokhan Sari -- 26 Kasım 2016; 14:25:8 >
  • Yağ yakıcı değil o hareketler. O tip kardiyo ya hiit denir. Hızlı orta ve normal tempo ile surekli döngüler halinde efor harcarsın. En etkili yöntemdir yağ yakmada.
    Olayın kerameti hareket değil yani sürekli farklı tempoda enerji ihtiyacı.
    Kas çalışması +hiit çok iyi.

• sadece karın çalışınca ne elde edebileceğini düşünüyosun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konu erken açılmış bu konular plaja 2-3 kala açılır kışına girmedik daha.
    4-5 ay sonra gelirsin aağğ bodybuilderim diye dolaşırsın dimi karın kaslarını görünce

Ah canım ülkem ve vucut anlayışı

• Atılmış ama olsun ;
    bıraderım sımdı nabıosun bılıyomusun 33 lıraya guzel bı proteın dozu alıorsun karıstırıosun muz fln ıste gıdıosun salona tam 11 kere şınaw cekıosun bak bura cok onemlı.Ondan sonra gıdıosun tmm mı 7 kere dambıl kaldırıosun 3.5kg olcak ondan sonra duwarları kırabılırsın tek yumrukla kardesım,cok ıyı form tutarsn benım dedıklerımı yab

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.