Yorumlarınız oranlar birbirine yakın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kariyer netten özelde doktor ve yazılım mühendisi maaş karşılaştırması

-
-
91 k alan cerrah mı var? Saçma geldi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kariyernetteki maaş bilgileri tahmin dahi yürütülemeyecek kadar basit ve uyduruktur.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ben de öyle düşünüyordum ama güncellemelerle birlikte artık öyle olduğunu düşünmüyorum bazı veriler 2023ten alındığı ve ortalamayı düşürdüğü belli ama güncellemelerle güncel tutulmaya çalışıyorlar
hekim maaşları açısından özelde de yakın ücretler denilebilr
-
2023teki verilerden dolayı bu şekilde
ilerleyen aylarda da daha da netleşecektir
zaten aşağıdaki uyarıyı vermekte hep
-
bu site hiçbir zaman gerçek data ile uyuşmuyor, saçmalık dolu
-
-
gerçek data ile uyuşmuyor derken hangi data ile uyuşmuyor?
ve zaten maaşlar 2023 ve 2024 maaşları içerdiğinden dolayı yılın ilk aylarında ortalamalar beklenilenden düşük çıkıyor
-
Hocam özelde cerrah devlettekinden yüzde kaç fazla alıyordur bir bilginiz var mı?
benim yeni mezun yazılımcı olarak maaş beklentim 15 bin dolar. Dubai’yi düşünüyorum.
-
Bilkente girince 15 k dolar maaş beklentisi default olarak yükleniyor
Evet, 2-3 bin dolar mevcut hayat standartlarımı tek başıma sürdürmeye yetmez.
-
Gazi tıpa geçiş yapıp usmle kas yılda 400 k kazan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D0117FFD8 -- 10 Mart 2024; 3:10:11 >
usmle sistemi çok farklı, bizdeki tus gibi puanı al git mantığı yok asistan olmadan önce araştırma görevlisi olarak çalışıyorsun hocanın gözüne girersen asistan olarak başlıyorsun, cerrah falan da olunmuyor. kolay değil yani. yaş 40 olacak o zamana kadar. o yaşta kendi şirketimi kurarım veya bir yerde üst düzey yönetici olurum.
-
Öyledir zaten usmle çok çetrefilli olmasa maddi olarak Türkiye'den pek farkı olmayan (doktorluk için ) Almanya'ya gitmeye çalışmazlardı.
Almanya'ya bile gidemeyen çok kişi var, gidip de dönen bile var bir sürü. Dili sıkıntı, tamamen farklı bir kültür vs say say bitmez
-
Eğer oradaki doktor maaşları söylenilen gibiyse (3.5-4k Euro civarı ) gitmenin çok da bi anlamı olmaz zaten. Ha çalışma şartları çok daha rahattır orası kesin ama sıfırdan bir dil ögrenip bir sürü masraf yapmaya değmez bence.
@Ankaratıplı hocam Almanya'ya gitmek maddi anlamda değiyor mu sizce siz ne düşünüyorsunuz ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- bilkent yatay geçiş
- eyüp b ekşi
- tyt biyoloji kaç günde biter
- tyt kimya kaç günde biter
- ayt biyoloji kaynak önerisi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X