< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Kariyer Planlamam Nasıl?
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Sigortacılık için ayrı 2 yıllık bölüm gereksiz olur. Onun yerine sigortacılık veya risk analizi stajı ayarlamaya çalış. Aslında çok güzel bölüm ama sektördeki etkisi nasıl bilmiyorum. Yoksa zaman serilerinden stokastik süreçlere pek çok quantitive finance, risk analizi (gerçi bölüm bunun üzerine kurulu zaten) ve istatistik temelli ders var.
Bölüm zor ama hakkını vererek okumaya çalış bence. Hiç açikögretim filan dikkat dağıtma. Onun yerine yapabildiğin kadar risk yönetimi, sigortacılık ve finans stajı ayarlamaya çalış. Anadolu sigorta, tskb vs. gibi iş bankası iştirakleri 3. sınıftan önce stajyer almazlar. Türkiye sigorta, akbank gibi yerleri bir deneyin 2. Sınıfta. Ulusal staj programı zorlayın ikinci sınıfta. Pratik yapabileceğiniz kadar yapın çünkü bölümde bol bol teorik kısmı göreceksiniz zaten
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam plan hoş da hem hazırlığı atlayıp hem bölümü okurken ing öğrenecem diyon anlamadım orayi hazirligi nasi atlayacan bilmiyosan
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
birkaç üniversite hariç diğer tüm üniversitelerde hazırlığı atlamak için b1 seviye yetiyor.Bu yüzden atlar hazırlığı zaten iyi eğitim yok
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
aktüerya zaten sigortayla iç içe hatta sigortanın kendisi denebilecek bir bölüm yani 2 yıl başka bir şeyle uğraşacağına a dan z ye aktüeryaya hakim ol econ finans öğren bence. ben olsam öyle yapardım.
-
turkce bolum zatwn
aga valla bu kadar kasmana gerek yok 2 yıllık sağlık yaz geç.
-
Madem bunlari yapabiliyordun neden 190 yaptin hoca
Nickini değiştirerek başla
anne sen köfte yap babam da kola alsın
-
dost bölümde ilerlerken kırıkla hazırlan 80 90 falan yap 120ye atar max girersin ee falan olmadı bankacı olursun
Hocam nereye yerleştiniz hayırlı olsun
Hocam bu sene cok atmis bizim etutte bi cocuk diyodu kirik obp 62kdan 110a atmis yav
yuh 80i 120ye atsa yine aslında baktım pamukkale ee var mantıklı olabilirdi
Bu dedigim adamin obp 80.5 mu 81 mi neydi ama gerci gene de fazla atmis gibi
benim de öyle 7k geri attı beni 42yi 49 yaptı
elektrik hocam teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0AB236EA1 -- 15 Ağustos 2024; 0:4:7 > -
Merhaba. Açık Öğretim 2 yıllık Bankacılık ve Sigortacılık bölümünü bitirirse Dikey Geçiş Sınavı ile Hacettepe Üni İktisat veya Hacettepe Üni (İngilizce) İktisat kazanabilir. Böyle bir durumda Hacettepe Üni Aktüerya Bilimlerini bırakıp Hacettepe Üni İktisat veya Hacettepe Üni (İngilizce) İktisat bölümüne kaydolması ne kadar mantıklı tam bilmiyorum.
Açık Öğretim 2 yıllık Bankacılık ve Sigortacılık ile Hacettepe Üni Aktüerya Bilimlerini bitirdikten sonra Dikey Geçiş Sınavı ile Hacettepe Üni İktisat veya Hacettepe Üni (İngilizce) İktisat bölümüne geçip 2. lisans bölümü de okuyabilir ama bu da ne kadar mantıklı tam bilmiyorum.
Konu sahibi için bu 2 alternatif yol hakkında düşünceleriniz nelerdir?
-
Kariyer planlamam : iuc cmpe bitir.
Kariyer planlamam 2. Adim : issiz kalma
Kariyer planlamam 3. Adim : Neden tip seçmedim diye düşün
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Madem bunlari yapabiliyordun neden 190 yaptin hoca |
Gerçekleri duymak istiyorsan, hiçbiri gerçekleşmez hocam. Keşke her şey kafada planlandığı gibi olsa ama olmuyor işte. Aktüerya umarım yazmamışsındır. |
aga valla bu kadar kasmana gerek yok 2 yıllık sağlık yaz geç. |
aktüerya zaten sigortayla iç içe hatta sigortanın kendisi denebilecek bir bölüm yani 2 yıl başka bir şeyle uğraşacağına a dan z ye aktüeryaya hakim ol econ finans öğren bence. ben olsam öyle yapardım. |
anne sen köfte yap babam da kola alsın |
Benzer içerikler
- astigmat engelli raporu oranı
- acil problemler zor mu
- iktisat okunur mu
- bilkent ilk 100 bursu
- marmara ybs
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X