Şimdi Ara

Karnım aç yalnızım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Karnım aç yalnızım cebimde 9 lira var tost makinem var çok iyidir. Ne yapıcam bilmiyorum. Bim de yakın sayılır tavsiyelerinizi söyleyin.

Yumarta bile kıramam ona göre bir güzel anlatırsanız sevinirim. Hatta ana başlık olması lazım evde yapılacak basit yemekler diye. Neyse içeceğim var fakat ne yiyeceğim bilmiyorum.

Bim pizzası nasıl olur acaba ?

• yok mu bi hayır seven açız diyorum ya
  • bime git küçük veya büyük casey keklerden al . normal bi insan bedeni 3 tl lik casey kek ile doyabilir .

not:istersen kekleri tost makinesinde presle sonra nasıl olduğunu burayada yaz hep merak etmişimdir fakat üşendiğimden hiç yapmamışımdır
  • hocam 3 tl ye 15 tane casey alnır yalnız :D biraz fazla değil mi.
  • doğru biraz düşününce fazla geliyor. o zaman kardeşim fazla kalırsa benim deneyi yapsana :D
  • kek len doymaz benim karnım yok mu şöyle pratik birşeyler . Hamburger yapayım ? Tost makinesinde fena olur ? Ha ne dersiniz ?

5 li hamburger eti ne kadar bim de ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mojave -- 29 Haziran 2013; 20:27:54 >
  • Birazdan köfte kızartıcam yanına da pilav hımm miss gibi, konuya ss atarım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TERKEDİLDİM CANIM YANIYOR
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ǤЅ

Birazdan köfte kızartıcam yanına da pilav hımm miss gibi, konuya ss atarım

olum yapmayın la sabah 12 de kalktım o zamandır açım

Ben de hamburger yapayımda gör hıh konuya ss atarım hany.
  • 2 paket cips al bi gün idare eder icecek kek filan
  • simdi bir dönerciyi ara ve döner sipariş et (lahmacun,çiğköfte vs olabilir) kalan paranada git bimden party hard menüsü al bide adres ver geleyim :D
  • Yuksek IQ'ya sahip insanlar, 3 kat daha fazla depresyona meyillidirler. Bu insanlarin en cok sikayet ettigi sey ise 'yalnizlik'tir.

[DHVideo=]https://www.youtube.com/watch?v=WslgmO9QX7E

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -ForeverY- -- 29 Haziran 2013; 20:57:27 >
  •  Karnım aç yalnızım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mojave

quote:

[simage]
     Karnım aç yalnızım
    [/simage]

Evet tavayla çektim fotoğrafı Senin hamburgerler ne alemde majooo :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mojave

quote:

[simage]
     Karnım aç yalnızım
    [/simage]

Evet tavayla çektim fotoğrafı Senin hamburgerler ne alemde majooo :)

Bim in kapanmasına 5 dk kala yetiştim. İlk olarak hamburger ekmeklerini aldım. Sonra yardırdım dolaba. Ara tara bulamıyorum hamburget etlerini. Sonradan fark ettim kabını deştirmişler. ÜStüne birde nuggets aldım 15 li. Eve geldim . Hemen etleri tostmakinasına attım. Hızlı olsun diye tavayada nuggetsları koydum. Sonra domates kesdim bir güzel. Patetes bulamadım olsaydı alıcaktım.. Neyse sonra bir güzel hamburgerleri hazırladım. Bu arada tavaya hafiften yağ koymadığım için nuggetslar biraz yandı ama çok iyi oldu tadı daha iyi oldu diyebilirim. Sonuç itabari ile 7.95 Tl ye karnım tıka basa doydu ve daha yarısı duruyor . Bir part daha yarın atatım. Burgerking deen daha iyi oldu

Karnım aç yalnızım

• @Mojave

Afiyet olsun
  • adres :(
  • Baska zaman ayni duruma dusersen bimde 5li filan sandvic ekmekleri var.Onlardan al.Sonra gidip en ucuz kasarlardan al.eve gel ve kasarli tost yap.2 tanesiyle doyarsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.