Şimdi Ara

Karşı taraf %100 kusurlu ama cebimden para çıkacak...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 ay önce kazaya karıştım karşı taraf raporda %100 kusurlu çıktı.eksper aracı incelemeye geldiğinde araçın far ayağının bundan önce tamir gördüğünü o yüzden %50 indirim yapılacağını söylüyor.Kariı taraf %100 kusurlu olduğu halde farın birini ben karşılayacakmışım.böyle bir uygulama olabilir mi

• hasarımı karşılıyacaksınız eski olan veya gelecekte olan hasarlar sizi ilgilendirmez

araç sağlamdı sizin sigorta yaptığınız şahış aracımı sağlam halden bu hale getirdi, yasal sürede işlemlerimi tamamlayın araç kiralar bedelini size fatura ederim diyin ayrıca, hem hakem heyetine hem sanal ortamda sigorta tecrübemi detaylarımı anlatırım diceksiniz, boş olmadığınızı anlarlarsa yola gelirler acımayın
  • Aracın daha önce tamir gören parçasını mı yapmıyorlar. nasıl bir saçmalık kafam kaldırmıyor?
  • Saçmalıkta öteye gitmez onlara ne önceden tamir görmesi daha önce boyanan yeri bura daha önce boyandı buranın parasını vermem mi diyecek.
  • Direkt ayak dire, mahkemeye giderim de.

Kafadan 2 kaat yazıyor zaten. Çok azıttılar, haklı olduğunuz kazalarda, bilirkişiyi sakın alttan almayın. Ik mık dedimi basın gırtlağına.

Bu adamlar sizin hakkınızı korumak için orada değiller, sigortaya yaranmak için her türlü cambazlığı yaparlar. Siz arkadaşı, galerici farzedin öyle davranın bakın neler oluyor.
  • Parçalar kullanıldı diye herşeyin ikinci elini takmak gibi birşey.
  • Cebimden daha fazla para çıksa bile mahkeme vs. yolları deneyeceğim yeter ki param sigorta şirketlerine vs. gitmesin..Eksper dediğine göre biz sadece arabanın eski haline getirmekle yükümlüyüz diyo bende hiç kaza yapmamış arabam olsaydı ne yapacaktın dedim kızardı mozardı hafta içi evraklarımı vs isteyecem yasal mercilere başvuracam..
  • Öyle şey olmaz. Hakkınızı arayın.
  • eksperin işi pazarlık yapmak. siz kararlı olursanız başarıya ulaşırsınız. ikinci bir teklif daha yapacaktır. siz yine diretin.
  • Saçmalamış bazı insanlar küçük bir hasarı yaptırmıyor mesela far çatlıyor tampon çiziliyor ilerde bir kaza olursa ozaman yaptırırım diye öyle dolaşıyor biraz uyaniklik oluyor ama onu ne ilgilendirir anlamadım bence lafınızı esirgemeyin hakkınızı yedirmeyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • daha önce işlem gördüğü için değiştirmediğini yazılı olarak isteyin. yusuf yusuf muhabetini denk geleceksiniz.
  • Aracın üzerindeki far yan sanayi, bu yüzden size ancak yan sanayi far veririm dese olabilir derdim, çünkü sigorta hasar öncesi haline getirmekle yükümlü.

Ama sizin far daha önce tırnağından tamir edilmiş, farın parasının yarısını veririm demek, saçmalık olmuş.
    O zaman sağlam bir far getirsin, tırnağını kırsın ve tırnağını tamir ettirsin, onu sizin aracınıza taktırsın. Al sana kazadan önceki hali.

İşin şakası bir yana, eksperin bu beyanını yazılı olarak talep edin.
  • ser38k S kullanıcısına yanıt
    Sonuç olaraktan dava açacağımı ekspertiz şirketine bildirip karşıladıkları parçalarının evraklarını istedim.Birde ne göreyim 2 far da yazılmış evraka artık maksatları neydi bilemiyorum(farının birini el altından satmak mesela...).Bana gönderdikleri evrakla bütün herşeyi karşıladığını sanayideki ustama gösterdim ve sorunsuz bir şekilde işlemleri bitirdim.Hakkımızı yedirmeyelim böyle şirketlere.kolay gelsin...
    2 farı da değiştiler mi şu anda? yoksa elinizde belge varken 2 farı da değiştirin bence. bu arada hangi sigorta firması?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ztalan -- 19 Nisan 2015; 11:03:27 >
    Firma neova ama firmayla çok alakalı sanmıyorum eksperin gıcıklığı.2 farı ücret ödemeden değiştirttim...
  • geçmiş olsun
  • sağolun...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.