Şimdi Ara

Karşınızda Nvidia GeForce GTX 1060 ve teknik özellikleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
1
Favori
2.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    fanbot değilim olsam nvidia kullanmazdım AMD başarmış işde kabullenin gtx1080 i geçtiği oyunlar bile var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MogoLKhan

fanbot değilim olsam nvidia kullanmazdım AMD başarmış işde kabullenin gtx1080 i geçtiği oyunlar bile var

Neyi başarmış? rüya görüyorsun sen 1070-ve 1080 nin rakibi yok 1080 nerde geçmiş rüyandamı:) link at bakalım? başarmış dediğin 1070 ile aynı performansı veriyor 480,d12 de

tabiki,970 kartını geçer 970,2 sene önce çıkmış,ayrıca oyunların büyük bölümü nvidia destekli ve nvidia sürücüleri stabil amd gibi saçma sapan sürücü yayınlamıyor,o yüzden pazar

payınında %81 kısmına sahip, 1070,480 den %50 hızlı sen gir amd formunda birbirinizi pışpışlayın, kalite ve satabilite, hız nvidia

da,gerçi hata bende çoluk çocuğu muhattap alıp anlatıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkdevil35 -- 2 Temmuz 2016; 1:29:47 >

• t.chnopatdaki rx480 nin total war warhammer bencmark testini izle

• Kimse boşuna kavga etmesin. 1-2 ay sonra RX480 bilmem ne sorunu isimli başlıkları forumda görmeye başlayınca (şimdiden başladı sayılır) millete fanboy diyenlerin kendi fanboyluklarını yüzlerine vuracağız.

Kart 980-980TI ile yarışacak muhabbeti yaptılar 970'i zar zor geçti, AMD fanlarının tavrı: Olsun f/p kart.

PCI-e slotundan standart dışı elektrik çekimi yapıyor bileşenlerinizi riske atıyor, AMD fanlarının tavrı: Olsun f/p kart.

Eee bu fiyatlar ne nerede 700-800 TL referans tasarımlar bile 1000 TL, AMD fanlarının tavrı: Olsun f/p kart.

Bu liste yakında yeni yeni sorunlarla uzayacak.

Şunu açık ve net söylüyorum. Cebimde 700 TL para var. Bu parayla Nvidia kart almak benim için yapabileceğim en saçma şeylerden biri olur. Bende RX470-RX480'i sabırsızlıkla bekleyenlerdenim yani. Ama ortada sorunlu şeyler olduğu belli. Buna tutupda Nvidia algı yönetimi diyip gözlerinizi kapamak saçmalık olur.

En basitinden Donanım Haber'in RX480 incelemesindeki oyun testi bölümünde ani düşüşlere bakın. AMD'ye çok ümit bağlamıştım ama kaliteli ürünler üretmiş gibi durmuyor kesinlikle.

Umarım RX470 ve RX460 en azından bizi üzmez...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kefelon -- 2 Temmuz 2016; 1:03:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kefelon

Kimse boşuna kavga etmesin. 1-2 ay sonra RX480 bilmem ne sorunu isimli başlıkları forumda görmeye başlayınca (şimdiden başladı sayılır) millete fanboy diyenlerin kendi fanboyluklarını yüzlerine vuracağız.

Kart 980-980TI ile yarışacak muhabbeti yaptılar 970'i zar zor geçti, AMD fanlarının tavrı: Olsun f/p kart.

PCI-e slotundan standart dışı elektrik çekimi yapıyor bileşenlerinizi riske atıyor, AMD fanlarının tavrı: Olsun f/p kart.

Eee bu fiyatlar ne nerede 700-800 TL referans tasarımlar bile 1000 TL, AMD fanlarının tavrı: Olsun f/p kart.

Bu liste yakında yeni yeni sorunlarla uzayacak.

Şunu açık ve net söylüyorum. Cebimde 700 TL para var. Bu parayla Nvidia kart almak benim için yapabileceğim en saçma şeylerden biri olur. Bende RX470-RX480'i sabırsızlıkla bekleyenlerdenim yani. Ama ortada sorunlu şeyler olduğu belli. Buna tutupda Nvidia algı yönetimi diyip gözlerinizi kapamak saçmalık olur.

En basitinden Donanım Haber'in RX480 incelemesindeki oyun testi bölümünde ani düşüşlere bakın. AMD'ye çok ümit bağlamıştım ama kaliteli ürünler üretmiş gibi durmuyor kesinlikle.

Umarım RX470 ve RX460 en azından bizi üzmez...

Bence RX 480 tam tersi bir iki ay sonra kendini gösterecek. Şu an fiyatının suni olarak yüksek olduğunu düşünüyorum. Fiyatı bir miktar düşecektir.

Isınma ve o pci express güç sorunu (Bunun sorun olduğundan bile şüpheliyim aslında. Bence kimsenin anakartına bir şey olmayacak.) referans tasarımda var. Muhtemelen özel tasarımlarda oraya bir tane 8 pin ya da iki tane 6 pin koyarlar, sorun çözülür. Rahat rahat da overclock yapılır.

O ani düşüşlerin de driver kaynaklı olduğunu söylediler incelemede. Benim kaç senelik HD 7950'm öyle takılmıyorsa RX 480 hiç takılmaz.

• Arkadaşın paylaştığı grafik daha düzgün durumu ifade etmiş.Haberdeki grafik tamamen pazarlama amaçlı.

• gonul rahatligiyla 480 alinir. nvidianin her zamanki dalgasi sirf karsiya rakip koyabilmek adina revizyon kartlar.

• vay be gtx 980ti zaten gtx 1070 yakaliyor.
    nvdia rx 480 kafa tutucam diye neler yapmis böyle :O gtx 1070 çöp oldu beyler GG gtx 970 cilere geçmiş olsun :O

• Tabloda niye RX480 hep aynı hizada? :D

• fiyat ve dx12 konusunda avantajlı olursa alınabilir rakibi bu iki önemli konuda önde
  • 0MG90 kullanıcısına yanıt
    Karşılaştırmalarda birini sabitler diğerini ona göre değerlendirirsin yalnız power eff de ortalama tüketim olarak verilse daha faydalı olurdu neyse zaten grafik paintten çıkma fazla kafa yormamak lazım, kaldı ki nvidia kartlarını hep kendi ürünlerine göre kıyas yapıp koyan bir firma iken burada rx480 olması sonucun ya fake olduğuna ya da nvidia nın tutuştuğuna işaret :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • erdi abi bence benim attığım grafiği koyalım konuya en çok ilgiyi o gördü
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0MG90

Tabloda niye RX480 hep aynı hizada? :D

Terket burayı

• Öncelikle grafik beni çok güldürdü bunu söylemeden geçemeyeceğim. Diğer yandan gtx 980'in yarı fiyatına dx11 de 970 ile yarışan, dx12 de 980i geçen bir kart rx 480. Şimdi kalkıp bu karta nasıl başarısız diyebilirsiniz bunu aklım almıyor. Artı olarak bu sonucuda referans modeliyle yakalıyor. 1-1,5 hafta içinde fabrika çıkışlı o.c edilmiş 1.7 mhz custom kartları çıkacak. Kusura bakmayın ama ileriye dönük olarak bakıldığında, özellikle dx12 deki başarısı sayesinde amd daha çok ümit veriyor. Varsın şuan en güçlü kart 1080 olsun. Yakında dx12 ye geçildiğinde nasıl çuvalladıklarını hep birlikte izleyeceğiz.

• Ben fiyata bakarım aynı fiyata versinler başım gözüm üstüne ama görünen o ki aynı fiyat değil o zaman rx 480 in rakibi değildir yolu açık olsun fazlada tartışmaya gerek yok.

• 480 ne karşı performansı baya iyi enerji tüketimide iyi tek sorun fiyat açıkçası ben vermem 3 gb karta 50 dolar fazla aslında bahanesi 3gb çünkü 480 nin perforansı baya baya yeter hadi 10-30 dolar arası desen düşünürüm ama ne bu arkadaş 50 dolar fark. 480 nin rakibi 1050 dir fiyat olarak 480 le aynı performansda olursa 1050 düşünmeden alırım açıkçası. Tartışmanın bi anlamı yok açık açık paskal mimarisinin daha iyi olduğu ortada Amd yine fiyasko fiyata tutunmaya çalışıyor vegaya bel baglamışlar ama sizce veganın Nvidia karşılığı ne olçak adamlar boş durmaz sonuç Amd çok pis ezildi olay bu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zdniz -- 2 Temmuz 2016; 3:35:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LuNCoR

Öncelikle grafik beni çok güldürdü bunu söylemeden geçemeyeceğim. Diğer yandan gtx 980'in yarı fiyatına dx11 de 970 ile yarışan, dx12 de 980i geçen bir kart rx 480. Şimdi kalkıp bu karta nasıl başarısız diyebilirsiniz bunu aklım almıyor. Artı olarak bu sonucuda referans modeliyle yakalıyor. 1-1,5 hafta içinde fabrika çıkışlı o.c edilmiş 1.7 mhz custom kartları çıkacak. Kusura bakmayın ama ileriye dönük olarak bakıldığında, özellikle dx12 deki başarısı sayesinde amd daha çok ümit veriyor. Varsın şuan en güçlü kart 1080 olsun. Yakında dx12 ye geçildiğinde nasıl çuvalladıklarını hep birlikte izleyeceğiz.

millete kafayı yedirirsiniz valla.Saçmalamayı kes lütfen.Direct x 12 desteği var diye nvidia kart düşük gösterilmez.Zira nvidia nın 900 nesil ekran kartlarının birçoğunda belki de hepsinde de 12 desteği var.Rx 480 fps oynaması çok fazla.Ayrıca bu oyundan oyuna da değişmekle beraber nvidia nın mimarisi ile sürücüleri amd yi tokatlar.5 yıl içinde ne değişir bilemem ama şimdilik amd uyanan yılan niteliğinde fakat kendine gelmesi biraz daha zaman alır.Ayrıca ben 1100 lirayı referans bir rx480e vereceğime katarım 200 daha mis gibi gtx 1060 alırım.Tabi ilk başta performansına baktıktan sonra.Unutmamak gerekir ki uzun yıllar aynı sistemden oynayacak oyuncular için sürücü desteği yani kalite çok önemli.Bu yüzden nvidia.Zaten okudunuz mu bilmem ama rx 480 pci güç tüketimi sorunu çıktı.Bu sorunlar amd tarafında daha da artacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: 18Yusuf720

quote:

Orijinalden alıntı: LuNCoRÖncelikle grafik beni çok güldürdü bunu söylemeden geçemeyeceğim. Diğer yandan gtx 980in yarı fiyatına dx11 de 970 ile yarışan, dx12 de 980i geçen bir kart rx 480. Şimdi kalkıp bu karta nasıl başarısız diyebilirsiniz bunu aklım almıyor. Artı olarak bu sonucuda referans modeliyle yakalıyor. 1-1,5 hafta içinde fabrika çıkışlı o.c edilmiş 1.7 mhz custom kartları çıkacak. Kusura bakmayın ama ileriye dönük olarak bakıldığında, özellikle dx12 deki başarısı sayesinde amd daha çok ümit veriyor. Varsın şuan en güçlü kart 1080 olsun. Yakında dx12 ye geçildiğinde nasıl çuvalladıklarını hep birlikte izleyeceğiz.
    millete kafayı yedirirsiniz valla.Saçmalamayı kes lütfen.Direct x 12 desteği var diye nvidia kart düşük gösterilmez.Zira nvidia nın 900 nesil ekran kartlarının birçoğunda belki de hepsinde de 12 desteği var.Rx 480 fps oynaması çok fazla.Ayrıca bu oyundan oyuna da değişmekle beraber nvidia nın mimarisi ile sürücüleri amd yi tokatlar.5 yıl içinde ne değişir bilemem ama şimdilik amd uyanan yılan niteliğinde fakat kendine gelmesi biraz daha zaman alır.Ayrıca ben 1100 lirayı referans bir rx480e vereceğime katarım 200 daha mis gibi gtx 1060 alırım.Tabi ilk başta performansına baktıktan sonra.Unutmamak gerekir ki uzun yıllar aynı sistemden oynayacak oyuncular için sürücü desteği yani kalite çok önemli.Bu yüzden nvidia.Zaten okudunuz mu bilmem ama rx 480 pci güç tüketimi sorunu çıktı.Bu sorunlar amd tarafında daha da artacaktır.

Dostum zaten sen ve senin gibi düşünen fanatikler gidip gtx 1060 yada ne istiyorsanız alabilirsiniz. Kimse size mani olmuyor. Yarın öbür gün oyun oynarken "benim vram im yeterli olmuyor" yada "dx12 de yarı fiyatındaki amd kartından daha az fps veriyor" şikayetlerini edecek olan siz olacaksınız. Zamanla hep birlikte göreceğiz.

• Denklem basit. O kart 300 dolar olursa gider 1070 alırım.

• gtx 1060 nın bu fiyata çıkmasına sevindim bu karrtan sonra amd rx 480 fiyatı düşer artık normal fiyatına
    ve benim gibi alım gücü düşük olanlar için ucuza kaliteli kart alma imkanı doğar.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.