Şimdi Ara

KART OKUYUCU ALDIM, TAKAMADIM.. YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SL 25B kart okuyucu aldım ve anakarta monte etmeye çalıştım ama pc görmedi. Kullanma kulavuzunda bios ayarlarınada bi bakın diyor biosta neyi deyiştireceğide bu alet çalışacak.Çok önemli asker resimlerim SD kartta ve ben bu kart okuyucusunu takmadan içim rahat etmeyecek LÜTFEN ACİL YARDIM...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi falconbir -- 17 Mayıs 2007; 7:16:09 >

• Arkadaşım, dışarıda çalıştırmayı denedin mi? Herhangi bir usb girişine taktın mı çalışması gerekir. Bilgisayarım a çift tıklayınca sürücüler kısmında ''Çıkarılabilir diskler'' olarak olarak görünür..Ancak cihazla birlikte gelen driver cd sini takıp çalıştırırsan, aşağıdaki gibi görürsün..
    İçeriden monte etmek biraz karmaşıktır. Kasanın alt kısmında karttan gelen usb kabloları mevcuttur, onlara takman gerekir. Ama eğer kendi usb kablosu yoksa, ona uygun bir kablo al, ucunu kasa dışına çıkart ve usb çıkışlarından birine tak..
    Saygılar..

• Kutudan sadece bir tane kablo cıktı oda 9 pinli kablo. Ana kartta usp 3 pin cıkışına taktım ama makine görmedi. Yanlış anlamadıysam 2 tarafıda usp ye takılan kablolardan mı bahsediyorsun dışarıdan takmak için.

• Arkadaşım, bunlar genelde Çin malı olduğundan, bazen sakatlık çıkartabiliyorlar..Ben harici aldığım halde, üç tane değiştirdim. Tavsiyem, hiç uğraşma, aldığın yerden harici olanla değiştir..
    Saygılar..
  • eyvallah. o zaman bir tavsiyede bulun en önemli resimlerinin bulundugu sd karttaki verileri makinaya nasıl yüklerim giderse 5 aylık mazi geride kalır. ondan ugraşıyorum yoksa artık elekronik aletlerle ugraşmıyorum atıp yenisini alıyorum yada kırıyorum.
  • Gayet basit aslında..Kart okuyucuyu usb çıkışına takıp, tanıtıyorsun..Sonra elindeki hafıza kartını takıp, bilgisayarıma çift tıklıyorsun. Kartın takılı olduğu sürücü renkli vaziyettedir. Ona çift tıklayıp içine giriyorsun ve hangi veriye ulaşmak istiyorsan, o bölüme gidip, istediğin veriyi pc ne kopyalıyorsun. Bu kadar basit..
    Kolay gele..
  • Gecikmiş bir mesaj olacak ama

Anakartım desteklemediği için çalışmıyormuş kardreader....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.