Şimdi Ara

karter delindi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dün akşam arabamın altını bir kasise sürttüm. Ancak hiçbirşey fark etmedim. Sabah kalkıp arabanın altına baktığımda yağ damlattığını fark ettim. Arabayı çalıştırdım ve baktımki yağ göstergesi en dipte. Sizce bir sorun varmıdır? Yağ koyup servise kadar gitmemde bir sakınca olurmu? Muhtemelen Karter delindi. Bana masrafı ne olur?

• Geçmiş olsun hocam, karter koruma yoktu sanırım.
  • hirdavatcidan metal borudaki delikleri kapatmak icin satilan macundan alip delik olan yere sûrün yag ekleyin sanayiye kadar idare eder parca pahali ise tamiride mümkündür

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun.kaskonuz varsa ucretsiz cekici cagırın servise gotursunler.

Yağ koymayın derim.yağ seviyesi en dipte demişsiniz.1,5-2 litre en az yap koymanız lazım.o da 78 tl yapıyor en son ben oyle almıştım 2 litre shell helix ultra.80 oyle gidecek , serviste karter işlem gordukten sonra(değişim olur sanırım) yağ koyacak zaten.birde orda yağ parası vereceksiniz.boşu boşuna çöpe atmayın 80 tl yi.

• Evet Hocam Karter koruma yok. Benden önceki sahibi aracı modifiye yapmış hesapta arabanın yaylarıyla oynamış ve düşürtmüş aşağıya Çelik çant falan yapmış. Benim korkum ben arabayı en son sürttükten sonra 20 Km kadar yol yaptım. Ancak yağın aktığını sabah kalktığımda fark ettim. Kasko var arabada Megan 2 bu arada araba. Çekicide çağırabilirim Ücretsiz çekici hizmeti var çünkü.
  • Peki karter masrafı nedir? Megan2 En kötü ihtimalle karteri kaça değiştirirler motora bi etkisi olmuşmudur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akinacar

Peki karter masrafı nedir? Megan2 En kötü ihtimalle karteri kaça değiştirirler motora bi etkisi olmuşmudur.

Çıkma karter işçilikle sanayide 650 - 700 TL ye mal olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kaput keçesi gereklimi?
    11 yıl önce açıldı
    Külbütör Conta Değişimi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam aracı kesinlikle çalıştırma.Eğer yağ kalmış ise gerçekten şanslısın.Yağ kalmadığında motor yatak sarar ve 3 4 bin masraf çıkartır rahat
  • sıfır karter sanırım 150 liraya falan alırsınız... keza internette böyle diyor...

ben olsam çekiciyle götürürdüm... yağ zaten 60-70 lira ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE

Geçmiş olsun.kaskonuz varsa ucretsiz cekici cagırın servise gotursunler.

Yağ koymayın derim.yağ seviyesi en dipte demişsiniz.1,5-2 litre en az yap koymanız lazım.o da 78 tl yapıyor en son ben oyle almıştım 2 litre shell helix ultra.80 oyle gidecek , serviste karter işlem gordukten sonra(değişim olur sanırım) yağ koyacak zaten.birde orda yağ parası vereceksiniz.boşu boşuna çöpe atmayın 80 tl yi.

2 lt. yağ 80 tl'mi?

• kaskoyla konuştum sanırım karşılıyormuş.çok teşekkürler arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xrebelliousx

quote:

Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE

Geçmiş olsun.kaskonuz varsa ucretsiz cekici cagırın servise gotursunler.

2 lt. yağ 80 tl'mi?

Babamı arabası bendeydi 1 ay önce.ekrana uyarı geldi yağ seviyesini kontrol edin diye.kontrol ettim minimum cizgisindeydi.

Yenibosna da shell var yanyolda.oraya uğradım shell helix ultra yap aldım 1 litre.36 tl mi neydi.koyduk hala min cizgisindeydi 1 litre dhaa aldım yine 36 tl falan verdim toplam 78 tl falan gitti cevimden.

Maalesef durum bu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.