Şimdi Ara

Kas yapayım derken kilo alıp yağlanma korkusu, beslenme tavsiyesi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba, geçen yıl yaptığım 6 aylık fitness'ın ardından tekrar spor salonuna başladım ve 1 ayımı doldurdum. Boyum 1.74, kilom 68,5. Bu 1 aylık süreçte 2 kilo verdim. Belden 4 cm inceldim, omuz ve kollarım da 1cm den fazla büyüdü. Beslenmeme de dikkat ettim ve aynaya baktığımda da kısa sürede değişimi görmeye başladım.

Ancak aklıma takılan bazı sorular var. Beslenmemi genellikle protein+karbonhidrat şeklinde ayarlamaya başladım. Yumurta+kepekli ekmek, tavuk,et+pilav,makarna,bulgur şeklinde gibi. Sormak istediğim her gün öğlen ve akşam pilav, makarna, bulgur gibi besinleri tüketmek kilo almama ve yağlanmama neden olur mu ? Antrenman yapmadığım off günlerde de pilav, makarna gibi karbonhidrat içeren besinleri öğlen ve akşam tüketmeli miyim ? Özellikle göbek ve kalça kısmımda yağlanmalar var, geçmişte kilolu olduğum için tekrar kilo almaktan korkuyorum o yüzden böyle bir şüphe oluştu ben de. Teşekkürler.. Sağlıklı günler..

• Carb Cycling oneriliyor hocam:https://www.youtube.com/watch?v=leMp0y8MkLM&feature=youtu.be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kalori miktarına dikkat ettiğiniz sürece çok problem olmaz ancak vücudunuz hızlı yağlanıyorsa öğle saatlerinde karbonhidrat tüketip akşam azaltıp yada almayabilirsiniz.
  • ro0ot kullanıcısına yanıt
    bunun turkcesi yokmu
  • Cevaplar için çok teşekkürler.. Dediğiniz gibi kalori miktarını aşmadan karbonhidrat tüketmeye devam ediyorum. Öğlen yeterli seviyede karbonhidrat aldıysam akşam ona göre daha az karbonhidrat tüketiyorum özellikle off günlerde..
  • quote:

Orijinalden alıntı: teacher47

bunun turkcesi yokmu
    Google'da Carb Cycling beslenme tarzı hakkında birçok bilgiye ulaşabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.