Şimdi Ara

Kasa fan hızı ve ledleri nasıl kontrol edilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
42
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumda daha önce sistem toplamakla ilgili açtığım başlıktaki sistemi aldım 2 gün önce elime ulaştı. Ama kasanın kendi fanlarını kontrol edemiyorum.

Kasanın modeli fsp 591m biostan ya da msi uygulamasından fanları system fan olarak görüyorum ama ne fan hızlarını ne de rgbleri kontrol edemiyorum. Ayrıca sistemde argb sıvı soğutma var böyle olunca ikisinin renklerini animasyonlarını aynı yapamıyorum ve çok rahatsız ediyor.  

Kasa ilk geldiğinde çalıstırdığımda tüm rgbler aynı şekilde yanıyordu ama renk degistirdiğimde sogutucu rengi değişti kasa fanları eskisi gibi kaldı. Yardımlarınızı bekliyorum.

• hm12 H kullanıcısına yanıt
    Fanlar rainbow rgb yani kontrol edilemeyen sabit ışıklandırmaya sahip. Ayrıca fanlar molex bağlantılı ise yani anakarta değil de doğrudan güç kaynağına bağlı ise hızını da kontrol edemezsiniz.
  • efyavas kullanıcısına yanıt

Teşekkürler, kasayı argb diye aldım ama yanlış mı pazarlanmış? Peki güç kaynağından söküp anakarta bağlayamaz mıyım pin durumu hakkında bilginiz var mı?

Ayrıca kasa üstündeki tuştan rgb kontrol edebiliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hm12 -- 13 Aralık 2024; 12:22:43 >
  • hm12 H kullanıcısına yanıt
    Fan bağlantılarının fotoğrafını atın da ona göre yorum yapalım
  • efyavas kullanıcısına yanıt

Kasa montajlı bir şekilde geldi ama gördüğüm kadarıyla psu ya gidiyor fan kabloları. Psunun bölümünü nasıl açarım diye bakmadım hiç valla.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.