Şimdi Ara

kasa sessizliği hakkında bir fikrim var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bildiğiniz üzere pc harddisk fan şu bu çok ses çıkarıyor bunun için bir fikrim var ne kadar mantıklı bilmem ama pc boyutunda bir kap yapıyoruz ve bir deliği olacak elektrik süpürgesi vb. birşeyle içindeki havayı alacağız hava olmayacağı için ses çıkmayacak sizce olur mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhansk09 -- 9 Kasım 2013; 20:40:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: batuhansk09

arkadaşlar bildiğiniz üzere pc harddisk fan şu bu çok ses çıkarıyor bunun için bir fikrim var ne kadar mantıklı bilmem ama pc boyutunda bir kap yapıyoruz ve bir deliği olacak elektrik süpürgesi vb. birşeyle içindeki havayı alacağız hava olmayacağı için ses çıkmayacak sizce olur mu

Nasık soğutmayı düşünüyorsun peki hava olmadan?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • işlem başlamadan bitti :D

• aslında bunu konu dışına açmalıydım
  • quote:

aslında bunu konu dışına açmalıydım

O değil de elektirik süpürgesi sesiz çalışıyor sanırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Benefit

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: vongola-kursat

quote:

Orijinalden alıntı: The Benefit

quote:

hahaha baya güldüm

• arkadaşlar zaten öylesine söylemiştim ciddiye almayın yani:D bu arada aklımdan geçen elektrik süpürgesinin çalışması değil şu kıyafet vakumlama olayı gibi havayı alıp kapatacaksın öyle düşünmüştüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhansk09 -- 23 Kasım 2013; 19:41:33 >
  • fikir güzel yorumlar daha da güzel
  • quote:

arkadaşlar bildiğiniz üzere pc harddisk fan şu bu çok ses çıkarıyor bunun için bir fikrim var ne kadar mantıklı bilmem ama pc boyutunda bir kap yapıyoruz ve bir deliği olacak elektrik süpürgesi vb. birşeyle içindeki havayı alacağız hava olmayacağı için ses çıkmayacak sizce olur mu

sen en iyisi mantolama kopuk yap ahaha

• soğutur diye chipset ve ram soğutucusu aldım,bir ton ses var düşünürken aklıma geldi,öylesine yazayım dedim bildiğin koyu muhabbete döndü
  • batuhansk09 kullanıcısına yanıt
    dostum kasanın etrafını yumurta kartonları ile çevir bi yumurta kabının üstüne bir delik ac bu delige bir fan bagla sesten az da olsa kurtulursun .d
  • sağol
  • Kasa tamamen hava geçirmez olsa aynı meyve suyunun havasını çekince büzülmesi gibi basıncın etkisi ile büzülmesi lazım.

Veya aynı uzay mekikleri gibi basınca dayanıklı bir özellikten imal edilen bir kasa olmalı sanırım.

O değilde her harikarda havasız bir ortam olduğunu varsayalım.

Hava olmadan fan çalışma bile ısıyı nasıl taşıyıp başka yere taşıyacak.İşlemci yandı bile çoktan :DD
  • quote:

peki hava akımı olmadan pc ni nasıl sağotmayı düşünüyorsun sincap kardeş
  • efekan candan kullanıcısına yanıt
    https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/1451366_381999795268326_1842706228_n.jpg BUNUN GİBİ Mİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhansk09 -- 25 Kasım 2013; 0:18:13 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.