Şimdi Ara

kasa sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sorunum biras ilginç.. bilgisayarın fişini taktığım gibi çalışmaya başlıyo.. ama monitörde görüntü yok.. kasanın da sürekli fanları çalışıyo.. cd okuyucu falan da çalışıyo..

demin monitöre de görüntü geldi ama dondu bilgisayar açılış ekranında kaldı.. sonra gene sadece kasayı çalıştırabildim.. n'oluyo anlamadım :D

ne olabilir ki sorun..

• bence sorun kasa haricinde....

kablo,monitör veya ekran kartı(gerçi bu kasa içinde)

bu aletleri ya başka bir pc'de denesen iyi olur sanırım
  • kabloları felan kontrol ettim sorun yok.. anlamadığım şey şu : akşam çalışan bilgisayar bugün fişi takınca sapıtıyo.. fişi taktığım gibi sürekli çalışma moduna geçiyo..

bi de voltajın düşük olma ihtimali var ama evdeki diğer bilg. çalışıyor.. bi de ev çok soğuk :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: ::kelebek::

kabloları felan kontrol ettim sorun yok.. anlamadığım şey şu : akşam çalışan bilgisayar bugün fişi takınca sapıtıyo.. fişi taktığım gibi sürekli çalışma moduna geçiyo..

bi de voltajın düşük olma ihtimali var ama evdeki diğer bilg. çalışıyor.. bi de ev çok soğuk :D

pekiiii ekran kartın falan oynamış olabilir mi?
  • yok abi.. hiçbirşey kıpırdamadı.. fiş butonlu.. butonu kapadım akşam.. sabah açtım sapıtıyo.. yani kasaya elektrik geldiği anda çalışmaya başlıyo.. kasa düğmesine basmadan..
  • Bileşenleri üzerinden çıkart, tek tek dene. gene aynısını yapıyorsa vede power suply de sorununda yoksa yeni anakartın yolu görünüyor gibi.
  • valla kafayı yiycem şimdi de açıldı yaa..

bilg. bnim olsa tamam da.. arkadaşın.. o da yok.. yani bişiy olursa hiçbirşey yapmadığım halde ben suçlu olacağım.. off ya.. nasıl bi sorun bu.. tekrar söylüyorumm.. ev çoooook soğuk.. belki bundandır :?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rx 580 ısınma ve fan sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.