Şimdi Ara

Kasada monitor baglantisi yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba hemen soruya gecicem cunku deliricem artik ya .

Kasada monitor girisi yok . Ekran kartindada 2 tane giris var sag tarafi nokta nokta , sol tarafi ise kucuk bir yatay cizgi var . Baskada bisey yok . Vga ya cevirme kablosuda aldim ama girmiyorki ! Biktim artik birseyimde sorunsuz olsun be!

Edit: kasada nasil olmaz monitor girisi anlamiyorum! Ekran kartindqkide dvi-d'mis . Bendeki kabloda dvi to vga ama 4 noktali bi alan daha var kabloda. Kartda yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ylmzlkr -- 25 Temmuz 2015; 22:40:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam fotoğraf atın. Ya da modelini söyleyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: ylmzlkr

Merhaba hemen soruya gecicem cunku deliricem artik ya .

Kasada monitor girisi yok . Ekran kartindada 2 tane giris var sag tarafi nokta nokta , sol tarafi ise kucuk bir yatay cizgi var . Baskada bisey yok . Vga ya cevirme kablosuda aldim ama girmiyorki ! Biktim artik birseyimde sorunsuz olsun be!

Muhtemelen dvi girişi var ekran kartında. Eğer monitör VGA ise, dönüştürücüyle bağlarsın. Ama bi resim atsaydın iydi.

• Sapphire r9 290 tri-x

• quote:

Sapphire r9 290 tri-x

Oooo kıyakmış hacı
    Peki kutunun içinden çıkmadı mı dvi-vga dönüştürücü?

• Hocam cok berbat bi telefonum var modeli yazdim . Dvi girisi var bendede dvi kablosu var ama girmiyor . Sag taraf icine giriyo ama sol taraf takili kaliyor

• ylmzlkr kullanıcısına yanıt
    Hocam ekran kartınızda VGA hariç bütün girişler mevcut. Monitörünüzde hangi girişler mevcut?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Hocam cok berbat bi telefonum var modeli yazdim . Dvi girisi var bendede dvi kablosu var ama girmiyor . Sag taraf icine giriyo ama sol taraf takili kaliyor

Az bekle bi bakiyim. Bu dvi girişlerde erkek dişi ve dvi i dvi d meselesi var. Biraz araştırmam lazım.

• Valla kasanin disina donuk olan 2 giris var onlarda bendeki dvi kablosuna uymuyorki :/ iceride nerde varki dvi girisi baska ?

• Bulabildinizmi birsey ?

Bakin yardimci olayim .

Ekran kartinda 2 tame giris var . Sag tarafda noktali , sol tarafda sadece yatay cizgi .

Ama kabloda o yatay cizginin yaninda 4 nokta daha fazladan var . Ben bunu aldigim yere ozellikle sordum varmi baska bi alternatif diye sadece vga ve dvi var dedi bende aldim ...

• quote:

Valla kasanin disina donuk olan 2 giris var onlarda bendeki dvi kablosuna uymuyorki :/ iceride nerde varki dvi girisi baska ?

Senin ekran kartı dvi d dişi.. Uygun olan dönüştürücü ise linkte verdiğim. Tam belli olmuyor telefondan ama muhtemelen uyar. Çünkü dvi d erkek gibi görünüyor.
    http://www.bedavut.com/dark-dk-hd-advixvga-dvi-vga-donusturucu-dvi-i-erkek-vga-disi-adaptor.html?gclid=Cj0KEQjw58ytBRDMg-HVn4LuqasBEiQAhPkhui3ZekD8MAC1sqVTrlXXNImLSnIDrcJu1cQnipiu9xQaAshD8P8HAQ

Resimde de dvi çeşitlerini görebilirsin
     Kasada monitor baglantisi yok

• quote:

Bulabildinizmi birsey ?

Bakin yardimci olayim .

Ekran kartinda 2 tame giris var . Sag tarafda noktali , sol tarafda sadece yatay cizgi .

Ama kabloda o yatay cizginin yaninda 4 nokta daha fazladan var . Ben bunu aldigim yere ozellikle sordum varmi baska bi alternatif diye sadece vga ve dvi var dedi bende aldim ...

Resimlere bakarsan adamın verdiği yanlış. Ben ekran kartını inceledim. Tam dediğim gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efe Yakup Karahanlı -- 25 Temmuz 2015; 22:58:20 >
  • Evet sanirim yanlis vermis ...
    Tesekkur ederim hu arada arastirdiginiz icin

Ekran kartimdaki dvi-d dual . Nicin dvi-i aliyorum ?

• quote:

Evet sanirim yanlis vermis ...
    Tesekkur ederim hu arada arastirdiginiz icin

Ekran kartimdaki dvi-d dual . Nicin dvi-i aliyorum ?

Sana verdiğim linkteki dvi i mı?

• Arkadaşa Dvi-i vermişler. Ekran kartının girişianlattığına göre Dvi-D. Aparatı değiştir bağlarsın hocam.Satanlar en çok hangisi giderse onu bulunduruyorlar, bazıları bilmiyor, bazıları da bakmıyor.Sen araştırıp "bana şundan lazım" diyeceksin veya girişin fotoğrafını göstereceksin. 5-10liralık aparatlar ancak git-gel insanın çok sinirini bozuyor bu durumlar. Ben de yaşadım zamanında ondan biliyorum.
  • Evet dvi-i :S

Peki hocamt tesekkur ederim hepinize . Birde bana dvi-i veren adam geri alirmi yanlis desem ? 25 tl verdim vga girisinide kakaladi -_-

Mahalle esnafı ise alması imkansız.

• Internet kafeci ama az cok tanidik ?

Şansınızı deneyin.

• quote:

Evet dvi-i :S

Peki hocamt tesekkur ederim hepinize . Birde bana dvi-i veren adam geri alirmi yanlis desem ? 25 tl verdim vga girisinide kakaladi -_-

Arkadaşın dediği gibi mahalle esnafıysa sittin sene almaz gibi geliyor. Ama sen yine de teklif et. Eğer almam derse sen de o fiyata lazım olan bi malzeme ile değiştir. Bana da aynısı oldu. Ram aldım anakart sorun çıkardı. Adam geri almayınca ben de eşdeğer mouse aldım. Nööriyim yani param çöpe mi gitsin

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.