Şimdi Ara

kasadaki fan yerleri doğrumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkdaşlar merak ettiğim bi konu var şimdi benim kasanın ön tarafta içeriye doğru hava üfleyen bir fanı var arka tarafta kasadaki havayı dışarıya atan bir fan daha var şimdi ön ve arka fandaki yerşltirmede sıkıntı yok ama birde kasanın yan kapağında bir fan var oda içeriye üflüyor bu fan içeriye doğrumu üflesi yoksa kasanın üst tarafına takıp ordan havayı dışarıya atmasınımı sağlıyım

• Önemli olan içerideki havanın bir an önce dışarı atılmasıdır. Bunun için öne içeri doğru, arkaya ve üste de dışarı doğru üfleyen bir fan tak. Zaten kasa deliklerden hava alıyor tek fan da yeter içeriye üfleyen. Kasanın modeli nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlueHawk*

Önemli olan içerideki havanın bir an önce dışarı atılmasıdır. Bunun için öne içeri doğru, arkaya ve üste de dışarı doğru üfleyen bir fan tak. Zaten kasa deliklerden hava alıyor tek fan da yeter içeriye üfleyen. Kasanın modeli nedir?

Modelini hatirlamiyorym hocam markasi coolmaster 10 kg yakin bi kasa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilbey1532 kullanıcısına yanıt
    Kasanın kilosuna göre model tahmini yapamıyorum ama müsaitsen bi resim atabilir misin? Eğer kasa büyükse fan takviyesi yapman performans açısından daha güzel sonuçları beraberinde getirir. Mesela benim kasamda 8 tane fan takılı.

• Suan evde olmadim icin resim cekemiyorum hocam sizin kasanin boyutyla ayni gibi duruyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • son olarak sizn dediğiniz gibi yaptım yandaki fanı alıp üste taşıdım dıaşrı atıcak sekilde çok saolun yardımınız için
  • Rica ederim merak ettiklerini PM yoluyla da sorabilirsin dostum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlueHawk*

Kasanın kilosuna göre model tahmini yapamıyorum ama müsaitsen bi resim atabilir misin? Eğer kasa büyükse fan takviyesi yapman performans açısından daha güzel sonuçları beraberinde getirir. Mesela benim kasamda 8 tane fan takılı.

yandakilerde intake sanırım hocam?

araştırmaya göre en mantıklı fan yerleşimini yapmışsınız.
    http://www.hardwaremax.net/guides/hardware/305-der-perfekte-airflow.html?showall=0&start=2

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.