pc min kasasından marongoz makinalarının uzaktan gelen sesine benzeyen bir ses geliyor bazen daha azıp çok fazla ses yapıyor dademin sinirledim yan tarfına hafif bi depik vurdum ve mavi ekranda beyza bi yazı çıktı ve yeiden başlatıı sonra güvenli modda felan çalıştır komutları geldi bende normal açılım gib açtım.
ram 2.00 gb (eskiden 1 gb di ek olaraak 1 daha ekledik) ekran kartı 512 işlemci intel core duo 2 CPU E4500 2.20ghz sistem türü windows 7 ultimate 32 bit
fanlardan birisi bozuk olabilrmi.
içini hiç açmadık ama en son 15 gün önce içini temizledik
Mavi ekran sorunu kasaya vurduğunda donanım parçaları yerinden oynamış olabilir o yüzden çıkmıştır kasanın içinden gelen ses ise fanlardandır büyük ihtimal arada bende de traktör gibi ses çıkıo kasayı sallıyorum geçiyor :D
evet büyük bir ihtimal fan ya da hdd sesidir fanın sesini kesmek için speedfan yardımıyla fan devirlerini düşürürsen ses gider ama ses hddden geliyorsa yapacagın hiç bir şey yok
FAn devirlerini nasıl düşüre bilirim ?
fanda geliyormuş teşşekkürler sorunum çözüldü :D
dostum eger kasa kapakalrı açık kulanıyorsan 2 ayda bir komprasörle temizle.ama falnları temizlerken bşr elşinde onun üstünde olsun çünkü dönerek statik elektirik oluyoo buda ço zararlı.fanların ses yapmasının sebebi tozdan kaynaklı olumm iç akasamında ısınınca sounlar başlıyodur
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme