Şimdi Ara

Kaşıkla karpuz yiyenler Fun Clup

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet Karpuzu kaşıkla yiyenler buraya @Capt. Jack Sparrow arkadaşın ricası ile kulübü kurduk..

Oursal Üye
    1.Capt. Jack Sparrow

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korkmazmustafa -- 27 Temmuz 2009; 0:34:37 >

• karpuz dedıgın yalıyarak yenır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RemoteShoulder -- 27 Temmuz 2009; 0:26:28 >
  • Ben Elimle Yiyorum Mustafa abi
  • 5 - 10 tl verim sanada 6 tane çatal al kendine çatal dan ye ya da elinden ye hem benide para masrafından kurtarmış olusun, kaşıkdan karpuz yiyenlermiş daha ne varsa düşünün düşünün açın konu,
  • Oha bir tek ben yapıyorum sanıyordum O.o

her zaman kaşıkla dalarım karpuza, yuvarlak şekiller falan yaparım

• quote:

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe

5 - 10 tl verim sanada 6 tane çatal al kendine çatal dan ye ya da elinden ye hem benide para masrafından kurtarmış olusun, kaşıkdan karpuz yiyenlermiş daha ne varsa düşünün düşünün açın konu,

Sende kaşıkla yiyorsun kabul et..
  • karpuzu adam gibi kesemediğimden sadece alt taraflarını kaşıkla alırım gerisini çatalla yerim. öteki gibi kaşıkla karpuz mu yenir yav

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atomsoup -- 27 Temmuz 2009; 0:16:23 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DH Yemek Tarifleri Takımı
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: By MuRaT

Ben Elimle Yiyorum Mustafa abi

afiyet olsun muratçım..daha nasıl yiyenler çıkacakta utanıyorlar.
  • bennnnnnnnnnnnnn ortadan içeri dalarım sonra yanlara doğru bitirirm
  • Ben bıçakla yiyorum napıcaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: dorhug

Ben bıçakla yiyorum napıcaz

bende çoğu zaman meyveleri vs. bıçakla yerim.
  • yahu bıçakla yiyen yer ben kaşıkla yiyenleri merak ediyorum..
  • Ben

Fan klüp kur. başada onursal üye diye beni yaz.
  • kaşıkla karpuzmu yenir arkadaşım dilimlersin ağzını burnunu karpuz yaparsın olay bu zevkli öyle çıkar...

insanlara kötü örnek olmayalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 27 Temmuz 2009; 0:32:13 >
  • Konu karpuz olunca, kaşık, çatal, bıçak vs.vs. fark yapmaz benim için, buldummu yerim.
  • ben spatulayla yiyorum
  • sen şimdi kaşığı daldırıyorsun karpuza sonra ağzına sürüyorsun tüm dudaklarınla yalıyorsun kaşığı sonra başkası geliyor aynı hareketi yapıyor sonra sen kaşığı o adamın kaşığının deydiği yerden aynı işlemi tekrar gerçekleştiriyorsun iiiiğrrrreeeeeeeeeeeeenççççççççççççççç en güzeli yarım ay şeklinde kesip sokakta yemek küçükken zaten bir ekmek arası reçelim vardı birde karpuzum :D
  • Kepçeyle yerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neonight

sen şimdi kaşığı daldırıyorsun karpuza sonra ağzına sürüyorsun tüm dudaklarınla yalıyorsun kaşığı sonra başkası geliyor aynı hareketi yapıyor sonra sen kaşığı o adamın kaşığının deydiği yerden aynı işlemi tekrar gerçekleştiriyorsun iiiiğrrrreeeeeeeeeeeeenççççççççççççççç en güzeli yarım ay şeklinde kesip sokakta yemek küçükken zaten bir ekmek arası reçelim vardı birde karpuzum :D

kardeşim sende illaki biriyle berabermi yemen gerekiyor orta büyüklükte dilim kes kendin ye sadece.

• Ayağım ile yiyorum...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.