|
Bildirim
|
6 ayda bir format isteyen Android cihazları mı kullanalım? Ayrıca pil eskimediği sürece iPhone yavaşlamıyor.
|
Telefonunun bataryası ölmemişse, işlemcinin voltajını karşılayabiliyorsa öyle bi durum yok.
|
Android mi kullanak ?
|
Yavas hali bile 32 cekirdekli androidden hizli.
|
İnsanlar neden iPhone alıyor? Bu sorunun cevabını şu yolla biraz olsun bulabilirsin;
- 6S ile S6 2015 senesinde çıkmış. Bugün S6 kullanımı ne durumda? - S10 kullanan birine bir kaç ay S6 kullandırsak ne hisseder? - S6 hala güncelleme alıyor mu? Alıyorsa bu güncellemelerin içeriği nedir? Mevcut sistemi mi hızlandırıyor, hataları mı gideriyor yoksa cihaza ekstra yenilikler mi getiriyor? - S6 nın sıfır ve ikinci el fiyatları ne durumda? Ben XR dan 6S e geçtim, bir süre onu kullandım sonra XS aldım. Yüksek modellerle beraber 6S i tecrübe ettiğim için iPhone tarafından cevap verebilirim; - 6S kullanımı hala çok yaygın. - XS-XR gibi yüksek model kullanan birine bugün 6S denettirsek konforundan pek de bir şey kaybetmeden çok rahat kullanabilir. Bizzat tecrübe ettiğim için gönül rahatlığıyla bunu söyleyebilirim. - 6S hala güncelleme alıyor IOS13 gibi büyük bir güncellemeyi dahi alacağı açıklandı. - 6S sıfır ve ikinci el fiyatları hala çok güçlü. S10 ve S6 yı "aynı anda" tecrübe etmiş birileri bu sorulara nasıl cevaplar verir, bunun karşılaştırılması yapılırsa "sebep" az çok ortaya çıkacaktır. |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |