Şimdi Ara

Kasiyer Kurye Avm'de Güvenlik Olmak İçin Üni Okunuyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
1
Favori
1.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hocam kaynakçı tamircilik ile ancak karın doyar. Sahibinden com bak lüks arabayı hep memurlar satıyor. Kaymakçı dediğin adam emekli bile olamaz.

• captain_turkiye kullanıcısına yanıt

aynen akp yalakasıyım trollüyüm 1960-1980 lere geri postalasak sizleri rte dönemine dönmek için hidrojeni 2 kere parçalarsınız,yok öyle iş yok pc koltuğunda oturam babam ağzıma beslesin, çalışçan eve getircen yok öyle işçi olmam,amele olmam öpe öpe olucan,baban sırtında sopayı kırar ki amcamın kırmış ah cennet cennet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 5 Aralık 2024; 21:30:4 >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt
    Aynen o kadar teknolojiyi akp getirdi, dünyayı akp geliştirdi. Şuanda herkeste 3 ev 3 araba var. Emekli ikramiyesi ile 3 ev daha alınıyor. Sen süper tarafsızsın. Aynen.

Hocam o dediğiniz dönem de yaşamak zor yaşamak için en iyi dönem en son dönemdir. Ama şimdi evler apartmanlara döndü. Gecekondu kalmadıgı için aparman daire de herkes alamadıgı için ev sahibi olmak çok zorlaştı. Araba almak eğer eski yeni demezisen kolay.

• xapplex kullanıcısına yanıt

bugünlerede iyi diyen yok zaten akp den öncesini iyi bulanlara ayar oluyorum ben insanoğlu işte rahatını bulsa onuda istemez daha fazlasını ister hep doyumsuz bir varlık.

zaten benim tahminime göre daha bunlar daha iyi günler görücekler iphoneyi bmw yi refahı parayı ilahi okkalı şamar çok uzakta değil .

Eski askeri düzen iyiydi demedim zaten fakat halkın istediği popülizmi ne karşılığı verdiğini yazdım . Öcalan bile 1960 darbesini yapanların çıkardığı bir olgu, mit elemanı 1960 darbesinden sonra askeri vesayeti kuranların devlette komünist ayrılıkçı parçaların nüfus etmesinin sonucu. 12 Mart ve 12 Eylül ile ancak etkileri azaldığından PKK ve Öcalan devlete karşı savaşa başladı ... Askeriye için verdiğin cevabı yolsuzluk için de yapsaydın keşke mesela maaşla geçirecek halleri yok ya veya hep laikler CHP 'liler mi ülkeyi soyacak biraz da köyden gelenler yamalı donlular soysun gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek_Kisilik_Muhalefet -- 5 Aralık 2024; 21:57:37 >
  • Tek_Kisilik_Muhalefet T kullanıcısına yanıt

Öcalan tek başına değerlendirmemek lazım. Bu örgüt yetişmiş insan gücünü nereden buluyor. Bunların sermayasi nereden geliyor. Silahı nasıl buluyorlar. Hepsi araştırılması lazım çok da derin araştırılmaya gerek yok.

• Öyyyyyyyyyyyyyyyle topluma Böyyyyyyyyyyyyyyyyle tehdit!

Dersimli Kemal ve Çetesi'yle bir olup gerçek vatanseverleri linç ederken düşünselerdi!

Toplumun 99%'u vatanseverleri, aklı çalışanları linç ederse,

Öyyyyyyyyyyyyyyyle topluma Böyyyyyyyyyyyyyyyyle tehdit!

İşte bu kadar!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 5 Aralık 2024; 22:10:18 >
  • Antor kullanıcısına yanıt

kaynakçı yazmışsınız da mühendis olduğunuz için yazıyorum. geçen bi yerde su altı bildiğiniz denizlerde petrol yada su hattı kaynağı yapan bir usta ile konuştuk aldığı ücrete şaşırdım. yok daha neler diye gerçekten emek bu dönemde değerli

• Eğer bunu görebiliyorsanız Uni okumak için paranızı ve yıllarınızı harcamayın o halde.

Başka çözümler arayın, kaybedecek bir şey yok.

Çok uç nokta bir meslek/bölüm olmadıkça bütün bölümlerin mezunları işsiz kalıyor.

• Nerde çokluk orada b..luk demişler. Üniversitede sınıfta 40 kişiydik. 2. öğretimle beraber 80 kişiydik. Buradan mezun olunca nerde işe girecek bu kadar kişi çok merak ediyordum. Mezun olanların %95i okuduğumuz bölümle ilgili iş yapmıyor şuanda.

• Tek_Kisilik_Muhalefet T kullanıcısına yanıt

Gide gide avrupamı olacağız pakistan mı ? Zaman gösterecek elbet ama bildiğim tek şey zanaat kazandırır.

• Bu konu çok onemli bir konu insanlar uremeyi bicak gibi kesti ve goreceksiniz turkiyede nufus korkunc derecede dusecek 10 sene icinde.

Devletin aklini basina almasi gerekiyor. Genci yaslisi gelecege umutla bakamiyor. İnsanlarda evlenip uremeyi durdurdu.
  • Kaplan261 kullanıcısına yanıt
    Böyle bi ülkede üreyerek büyük bi vebalin günahın altına girmek istemez kimse

Normal memur maaşıyla kim ne alabilecek şaka mı yapıyorsun karnını doyuramaz, anca eskiden düşük faizle evler almışsa veya rüşvet alıyorsa mümkün.

• Bursanın bağrından çıkıp Eskişehire üniversiteye gidin gencin hazin sonu
    x (formerly twitter)
    🎙 Muhbir (@ajans_muhbir) on X
    https://x.com/ajans_muhbir/status/1865988495216648267?s=46

Kaynakçı dediklerin deli para alıyor sen bu işi gerçekten biliyor musun? Tamircilerin günlük kazancını bilsen memuru katlar kenara koyar.

• gittiğim araba tamircisi bile adam kaz dağlarında 2. yazlığını aldı sadece 29 yaşında,zanaatı mesleği yırtıklığı olan aç kalmıyor bu ülkede fakirde kalmıyor.

ülkede aç işsiz kalanların büyük çoğu amele olmam ,işçi olamam,nane ruhu okudum,köle olamam deyip 2.80 yatan tipler,ruh ikizleri abd deki homeless ler.

bu tipler evlenmesinde zaten bir zahmet,karısı kafadan sorunlu diye 3-6 ayda boşar ,boşuna masraf şahit olduklarım var yatıyorlar evde , sonra karım beni boşuyor,bende karın olsam bende boşarım. 

suriyeliler bile burada kimisi parayı götürdü emekle çalışarak, sınırda orta üst sınıf segment araba dolu şu an gidin bakın, suriyeli kadar olamıyorsanız oda sizin sorununuz adamlar yalın ayak çuvalla girdi buraya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 9 Aralık 2024; 17:36:17 >
  • Antor kullanıcısına yanıt

Arkadaş, eve tesisatçı çağırmış 45 dakikalık iş yapmış 2000 TL istemiş adam. Yaptığı işte basit bir iş doğalgaz peteği değiştirme.

• quote:

Orijinalden alıntı: xapplex

hocam kaynakçı tamircilik ile ancak karın doyar. Sahibinden com bak lüks arabayı hep memurlar satıyor. Kaymakçı dediğin adam emekli bile olamaz.

Ustanın eve gelmesi 1500 2000 TL. Boyacı bir daireyi 40 bin TL ye boyuyor, benim aylık maaşım o kadar.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.