Şimdi Ara

KASK ALIMINDA DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Hafta sonu Hasanpaşa-Kadıköyden Motocapro mağazasından kask almaya karar verdim. Alıcağım Kas Agv K-3 Top Gothic 46 dır.
    Telefonla pazarlığını yaptım kaskı bana 515 lira 6 taksite veriyorlar.
    Şimdi bu benim ilk kaskım olucak. Haliyle kask konusunda tecrübe sahibi değilim. Yani kaskı alırken kaskın en çok nerelerini kontrol etmeliyim. Bana bu konuda yardımcı olurmusunuz.

• açıkçası kaskı almaya karar verdinse bakacağın şey kafana rahat olmasıdır, zaten orda sana göstericekler, kafana tak kafanı sağa sola salla kas kafanda dönmüyorsa sıkıntı yok, çokta baskı vermesin, biraz baskı iyidir benimki hafif baskı veriyordu, zamanla biraz daha süngerler gevşediği için şimdi daha iyi oldu.
  • Doğru diyorsunuz, kaskı yerinde deneyip kafa yapımıza uyup uymadığını kontrol etmek en doğrusu. Sanırım kaskı başımıza taktıktan sonra yanaklarımızı biraz tutması gerekiyormuş. Böyle olunca kask, kafamıza tam anlamıyla oturmuş anlamına geliyor. Peki kaska bakarak gözlemleyebileceğimiz neleri vardır. Çıplak gözle baktığımızda bir arızası olup olmadığı, yere düşülmüş olmadığı vs.
  • Mağazadan aldığınız kasklar özel ambalajlarında saklanıyor hocam, bir sıkıntısı olacağını sanmıyorum.
    Arkadaşın da belirttiği gibi, kaskı kesinlikle kafanıza geçirip denemeniz gerekli.
    Kafanızı sağa sola çevirdiğinizde kask sabit kalmayacak, kafanız birlikte hareket edecek.
    Çok ağır olmamasına dikkat edin seçim yaparken, uzun yolda ağır kask sıkıntı yaratıyor.

Sharp çarpışma testlerinde aldığı puanları incelebilirsiniz. AGV nin kalitesi tartışılmaz

Bende bu ürünü satın almayı düşünüyorum, fikir olsun diye linki veriyorum.
    http://www.anesmotor.com/?urun-1832-SHARK-S900C-Darkin-Mavi.html
    Bu kask hava pompalı olduğu için, kaskın iç genişliğini arttırıp, sıkıştırabilirsiniz.

• Anlaşıldı. Bunlara dikkat ederim. Ürünü internette çarpışma testlerinden kontrol ettim 5 üzerinden 4 yıldız almış. Başarılı bir kaska benziyor.
    Bir ara sizin bahsetmiş olduğunuz kaskı alacaktım n11 den benim baktığım zaman 500 liraydı. Biraz bekleme kararı almıştım kapanya olur diye ama tam tersine 40 lira zam yaptılar üstüne. Bende aynı paraya bu bahsettiğim agv k3 kaskını almaya karar verdim. Bahsetmiş olduğunuz kask n11 sitesinde 540 lira 11 taksit imkanıyla. Bilginiz olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rainbowman

Doğru diyorsunuz, kaskı yerinde deneyip kafa yapımıza uyup uymadığını kontrol etmek en doğrusu. Sanırım kaskı başımıza taktıktan sonra yanaklarımızı biraz tutması gerekiyormuş. Böyle olunca kask, kafamıza tam anlamıyla oturmuş anlamına geliyor. Peki kaska bakarak gözlemleyebileceğimiz neleri vardır. Çıplak gözle baktığımızda bir arızası olup olmadığı, yere düşülmüş olmadığı vs.

Kaskı taktığınızda çevirmeye çalışınca yanaklarınızla birlikte gelmesi ve iyice sıkması lazım. 2-3 ay kullanınca genişliyor zaten. Tabi takarken yüzü parçalıyıcak kadarda sıkı değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Od Ata -- 6 Kasım 2013; 21:53:11 >
  • teşekkür ederim. Bu bilgiler benim işimi görür. Kaskı alırkende zaten şöyle bir sağına bir soluna dikkatlice bakarım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.