Şimdi Ara

kasko aktartma eski aracımdaki hasar yeni aracımda görünüyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamun aleykum arkadaşlar sizden bir yardım alıcam.

öncelikle söyle söyleyim clio symbol marka aracım vardı kasko yaptırdım 1 ay sonra kaza yaptım kazadan 2 ay sonra aracımı sattım .bedeli 881.74 tl tuttu kasko karsıladı.

sattıktan hemen sonra yeni bir araç aldım golf 5 kasa. kaskomu buna aktarttım ustüne ucret odedim , polıceye ek olarak zeyılname eklendı.şimdi aracım satıcam hatasız arabam kazalı gorunuyo eskı arabamdakı kaza hasar sorgulamada yenı arabamda gorunuyo ne yapabılırım??.genel merkezı arıyorum aracınız kazasıdır dıyo ama hasar sorgulamada cıkıyo suan kasko suremın dolmasına 5 gun kaldı baska bır fırmadan yenılesem bu kayıt sılınırmı ??
    veya düzelttırmek ıcın nasıl bır yol ızlemelıyım??

şimdiden teşekkur ederım..iyi forumlar

• bu tarz durumlarda sigorta acentanızdan yardım istiyin onlar konu hakkında bilgi sahip olduklarından sorunu çözerler. Plaka bazında arattığınızda hasar çıkması imkansız. Kasko poliçenizden arattığınızda farz edelim sigorta poliçeniz 123456 buna zeyl yapıldığında 123456-1 olur. Eğer herhangi bir aratma yaparsanız bu şekilde aratın. Her zaman aynı firmayı kullanmanız iyidir indirim ve sadık müşteri indirimi açısından fakat zaten hasar yapıp bildirmişsiniz sigorta firmanızı değiştirsenizde olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: GürkaN-18

bu tarz durumlarda sigorta acentanızdan yardım istiyin onlar konu hakkında bilgi sahip olduklarından sorunu çözerler. Plaka bazında arattığınızda hasar çıkması imkansız. Kasko poliçenizden arattığınızda farz edelim sigorta poliçeniz 123456 buna zeyl yapıldığında 123456-1 olur. Eğer herhangi bir aratma yaparsanız bu şekilde aratın. Her zaman aynı firmayı kullanmanız iyidir indirim ve sadık müşteri indirimi açısından fakat zaten hasar yapıp bildirmişsiniz sigorta firmanızı değiştirsenizde olur

sigorta şirketi açıklayamıyo bu hatayı ustune ustluk ınkar edıyorlar farklı sıgortalarla görüştüm kaza bu arabada plaka sorgulaması yapınca gorunuyo işin garip tarafı İstanbul genel merkezıyle gorustu babam hasar dıger arabada fakat poliçe aynı oldugundan farklı dosya acılmadıgından ıkısındede gorunuyo hasar. :(

• bak dostum diğer aracın satış sözleşmesi elinizdeyse sigorta firmasına gitmeyin acentenize gidin onlar halleder. Sorgulatmada kaza tarihi görünür illa bu evrakları acentenize götürün düzeltirler.
  • teşekkür ederim sagolun evde olacaktı bakıyım satış evraklarımla gıderım.
    çok saolun :)
  • işlemi yaptılar mı nedir durum merak ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: GürkaN-18

işlemi yaptılar mı nedir durum merak ettim

geçmiş gün konuyu biraz hortlatacagım ama başına benzer bi durum gelenlere faydası olur

ben olayı tramere mail atarak çözdüm hangi sigorta şirketine gittiysem çözemediler..ama tramere bir mail attım 5 dk içerisinde kayıtı sildiler bilginize

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.