Şimdi Ara

Kasko Mini Onarım ile Neler Yapabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2010 Peugeot 3008 aracım var,

Ön farlar güneş yanığı mevcut. ( içten olanlar kaldı )
    Bazı yerlerde rütuş boya ve komple pasta cila gerekiyor,
    Ön ve arka alt korumalıklar hafif yamukluk var

Ben servis ile görüşsem bunları mini onarımda beyan ile parça parça yapılabilirmi ?

silecekler nasıl ve ne şekilde değişir ? yani senede 1 ücretsiz diyorlar ama tam şartı nedir

Bilginiz varmıdır?

• başıma geldiğinden biliyorum, farları karşılamıyor, sadece groupama farları karşılıyor mini onarımdan.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • determinant1 D kullanıcısına yanıt
    Benim kasko gruopama sigorta.

Nasıl yapabiliriz peki

• çok beklenti içine girmeyin
  • TEPEE PREMİUM PACK kullanıcısına yanıt
    Ne kadar oluyorsa diye istiyorum aslında.

Maliyeti düşürmek niyetim

• Poliçeye göre değişir. yılda 1, yılda 2 ya da sınırsız mini onarım seçenekleri var poliçelerde. biz burda ne desek yanlış olur. Mini onarım yapılacak yere ( örneğin autoking ) götürüp baktırmanız en mantıklısı . Bunun için watsapp ya da mail ile poliçenizi gönderip randevu almak istediğinizi ancak aracı geldiğinizde bırakmak istediğinizi belirtirseniz , size yoğun olmayan birgün sabah erken saate randevu verirler. Erkenden aracı görür ve ona göre nerelerin mini onarıma girebileceğini söylerler. Aynı gün aracı onarıma alırlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mojaverok kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim bir çok kiside autoking dedi bana, onlarla bir görüşme sağliyim, çok teşekkür ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • qun4L kullanıcısına yanıt
    ha yalnız farda kırık hasar olmalı yoksa değişmez kasko.

Rica ederim. Uzakta oturduğunuzu ve aracı görmek için ayrı , onarım için ayrı getirmenin zor olacağını belirtmeyi unutmayın. Ayrıca autoking e ya da hernereye olursa aracı teslim ederken mutlaka aracın detaylı fotoğraflarını çekin . Aksi halde orada aracınızın başına birşey gelirse ıspat edemezsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mojaverok kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim deneyeceğim

• determinant1 D kullanıcısına yanıt
    Farda hasar yok, minimize var ama belli olmuyor, sadece güneş lekeleri yüzünden tam randiman vermiyor

• RS ve Autoking bu konuda epey sabıkalı yerler. Beklentinizi yüksek tutmayın eğer bu ikisinden birine gideceksiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tramere mini onarım diye işleniyor.
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Yetkili servisimi önerirsiniz. Mepa mesela

• predator93 kullanıcısına yanıt
    O zaman tramer tutarina etki etmez değil mi

• Mini onarımı öyle kafanıza esen yerde yaptıramazsınız. Poliçenizde açıkca belirtilen servisler vardır. Yalnızca oralarda mini onarımdan yararlanırsınız.

Mini onarımın detayı da yine poliçenizde yazar. Bir kaç poliçeyi karşılaştırmıştım, geneli birbirine benzer.

Kaporta hasarlarında boya veya boyasız düzeltme işlemlerinde hasarlı bölgenin santimetre cinsinden ölçüsüne bakarlar, sınırlar dahilindeyse karşılar. Tampon gibi plastik parçalarda sınır yok bildiğim kadarıyla. Göçük düzeltme, döşemelerdeki sigara yanıkları vs hepsinin ölçüsü adeti poliçede yazar.

Buradan öğrenmek istediğiniz bilgilerin tamamı, en detaylı haliyle poliçede mevcut.
    tramer tutarına etki ediyor. 5 yıl önce arka tamponu mini onarımdan yaptırdım. kz1:190tl mini onarım diye işlenmiş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.