Merhaba, 2 gün önce arabam ile kaza yaptım. Dün arabayı servise bıraktım ve sigorta şirketinden araç talebinde bulundum. Bugün kiralık aracı teslim aldım ve kullandım. Akşam arabadan inerken sağ arka kapının alt kısmında bir kabarıklık farkettim, benim tahminim daha önce yapılmış olan bir kaza sebebiyle yapılan macun ve boya işlemi nüksetmiş. - Not: Bugün hava çok yağışlıydı - Ayrıca arabanın tampon bölgesinde küçük bir çizik var.
Ben aracı teslim alırken bu hasarları görmedim ve teslim belgesinde de böyle birşey belirtmedik.
Bu durumda, kiralama şirketi bu hasar sizin elinizdeyken oluşmuş iddasında bulunup benden ücret talep edebilir mi? Yoksa, her halükarda benim kasko şirketim böyle birşeyi karşılar mı?
Daha önce olduğuna eminseniz , kiralık araç şirketi personeli zaten bu hasarları biliyordur sorun çıkarmazlar .
Hasar sizde olduysa , sizin kasko poliçeniz değil , kiralık araç şirketine bağlı ve kullandığınız aracın kasko sigorta poliçesi hasarı karşılar...
Tamamen kiralama şirketinin insiyatifine kalmış. Mesela o macunlanan yeri talep etmezler büyük ihtimal çünkü o bölgeye daha önceden işlem yapıldığı ve bu işlemin sizin hatanız olmaksızın bozulduğu-ortaya çıktığı serviste belli olur. Fakat aracın tamponundaki hasarı sözleşmeye belirtmediyseniz onu sizden talep ederbilirler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme