Şimdi Ara

KASKO UFAK HASARI KARŞILARMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • YAKLAŞIK 2 HAFTA ÖNCE ARACIMIN SOL STOPUNU BİR KAMYON KASASINA VURDUM YAKLAŞIK ENİNE 2 BOYUNA 2 CM DELİK OLUŞTU KAMYONETTE SORUN YOK STOP CAMI ARADIM YOKTU SERVİS YENİ STOPA 500 TL FİYAT ÇEKTİ HERHANGİ BİR TUTANAK TUTMADIM AMA ELİMDE FOTOĞRAFLAR VAR SİZCE KASKO BU MASRAFI KARŞILAR MI KARŞILARSADA ARACI SATARKEN HASAR KAYDI OLARAK GÖZÜKÜRMÜ? YA DA BU STOP CAMINI DEĞİŞTİRMEK YERİNE BAŞKA BİR İŞLEM YAPABİLİRMİYİM ARACIM 2013 CLİO 4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omer4435 -- 10 Şubat 2020; 18:47:33 >

• Plastik aksamları tamir eden yerler var. Kırık stopları falan yapıyorlar. Oraları bir araştırın. Yeni stoptan ucuza gelir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kasko icin ilk once kaza anında tutanak tutulcak hocam hasar kaydı tabiki yansır stop ayna far diye yazar hasar kaydında
    500 tl tramer problem degil clio 4 icin şahsen alcak olsam aracı 500 tl tramer takıntılı biri degilse alır gider zaten
  • Yapar , ama rücu edemez. Oda sonraki poliçende fiyat artışı olarak gelir. Tramerede geçer.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tutanağa gerek yok kasko karşılar.

Kasko firmana ve poliçene bağlı.Benim kaskoda senelik 1 kaza hakkın var suç sende olsa bile.

Hasarsızlıği bozmuyor ama tramere işliyor.

Firma gruoama sigorta..
  • Robert Lewandowski RL9 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler
  • Avante A kullanıcısına yanıt
    teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Storm Raider kullanıcısına yanıt
    teşekkürler
  • serar1453 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler
  • kasko poliçeniz pdf ise far, stop gibi kelimelerle far/stop grubuna ait yılda 1 kere olmak üzere bu tarz işlemlerin hasarsızlığı etkilemediğini yazan madde arayın. Varsa böyle bir madde kaskonuzdan yaptırabilirsiniz. tramer gözükür ancak far/stop diye belirtir zaten. 500tl'lik kayda takılan adam gidip sıfır araba alsın bu kadar basit. Çok dengesiz ruh hastaları türedi param var sanıyor ama elindeki pul. 2.elde aslan kesiliyor elindeki pul ile.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.