merhaba.bende 10 yasinda bir vw polo aldim kaskoyu daha yaptirmadim ama tanidik bir kasko firmasina gittim ve soylenenler gibi ucuk bir rakam soylendi bana da!indirimlerle birlikte kapsami oldukca genis bir police hazirlattim ve 1100 ytl dendi.bir iki acenteye de sordum onlarda da oyleymis hatta biraz daha fazla!kaskonun sart oldugunu dusunuyorum bende.siz bu iste calisan biri olarak bana ne onerirsiniz bu konuda...bu arada bir iki konu var aklimi kuracalayan.birincisi, benim kaskom varsa ve (allah korusun) kaskolu birine carparsam yada kaskosuz birine carparsam hatanin bende olup olmamasina gore birsey degisirmi!ikincisi,benim kaskom yoksa ve kaskosuz birine carparsam yada kaskolu birine carparsam ne degisir!bu konuda beni aydinlatirsaniz sevinirim.bu konuyu forumda da acmaya calisicam daha yeniyimde burada!simdiden tesekkur ederim.saygilarimla iyi aksamlar
bir kac firmaya bak.tabi senin vw nin anlasmali olduklarindan birini secsen iyi olur.ben aviva yaptirmistim cok uygun fiyat vermislerdi soyle soyliyim anadolu 850 derken aviva ayni araca ayni sartlarda 560 cekti bende ondan yaptirmistim avivayada bak istersen.bir kac tanesine sor uygun bir fiyat alirsin 1100 cok gercekten ama araba eskidikce kasko degeri dusmuyor onuda bilesin ama cok gibi yinede.kaskoyu yaptirip yaptirmamak sana kalmis zorunlu trafik sigortasi 6bin ytl ye kadar olan hasarlari oduyor tabi bu sen diyelim carpistin carptigin kisinin parasini oduyor senin aracini odemez onu cepten verirsin yada kendin vurdun bir yerre caldirdin yine odeme yapmaz sadace karsi tarafinkini verir sucluluk oranina gore. sen bilirsin sehir ici dusuk hizda kullaniyorum iyi soforum kendi kaza sonucu olusan masrafi cebimden verebilirim dersen trafik siggortali bin yok degil dersem kasko yaptir
1100 cok ama piyasa daha da kotu!yani bazisi 2000 bazisi da 1350 cekti!demistim ya tanidik olan 1100 ytl dedi.napalim bende arabayi boyatirim artik masrafi cikartirim olmazmi
riskin gerçekleşmesi halinde çıkıcak maddi meblağı karşılarım diyorsanız kasko yaptırmanıza gerek yok tabiki ...
bu arada trafik ve kasko sigortalarının içeriğini arama yaparak öğrenebilirsin, değişik konularda bilgiler verilmiştir .
bence yaptır derim daha 2 hafta önce sanayiden bir arkadaşımızın renault midlum marka kamyonu kaza yaptı;aracın kabini komple değişecek o da fransa'dan gelicek;kasko olmadığı için mecburen kendileri ödeyecekler kabin parasını;onu da kamyonun yarı parası kadarmış diyorlar yeni kabin için
şunu söliyim başına bi iş gelse allah göstermesin sen karlı çıkarsın.
tesekkur ederim bu arada pzt yaptiracagim.
Hocam ıstanbul gbı bır sehır de yada kalabalık rafıge sahıp bır sehırde yasıyorsan yaptırmak ıcın bekleme derım...
niye bu kadar pahalı benim 2004 megane a 1250 ytl ye yaptırdım
hocam model eskidikce yaptirilan ilk kasko ozellikle cok pahaliymis.buda araba eskidiginden dolayi...yani fren sistemi vb eskidiginden ve masraf cikracagindan dolayi adamlar zaten sick bakmiyorlar 10 yasindaki bir arabayi kaskolatmaya.
97 reno 19 1,6 rt ye 1270 cektı anadolu sogorta gecen sene 890 cıvarıydı hem kaza yaptık hemde 10 yasını gectıgı ıcın cıddı bır artıs oldu
Araç marka ve modeline göre fiyatlar farklılık göstermektedir.En basit örneği; 12.000 YTL lik araç bedeli ile 1999 model bir opel in primi:1.200YTL çıkmaktayken,42.000YTL araç bedeli ile 2007 model bir opelin kasko primi:900YTL çıkabilir.Şu anda piayasada en yüksek kasko primi çıkan araçlar Pegout marka araçlardır.
istanbul trafiğinde bu kadar kasap varken kaskosuz arabaya binmek zor birde hırsızlık olayları falan park edip gidersin bir bakmışsın araca vurmuşlar yani yaptırman senin için iyi olur
kasko şart başka söze gerek yok. allah korusun, aracınız bir şekilde pert olsa ne yapacaksınız? veya olur ya mercedes s600' e arkadan çarptınız... düşünün ve kendiniz karar verin
bence kasko nun en önemli avantajı hırsızlığa karşı güvence sağlaması. Bir yere park edip gidince insanın içi rahat etmez sigorta olmassa bence
quote:
Orjinalden alıntı: simbat26
1100 cok ama piyasa daha da kotu!yani bazisi 2000 bazisi da 1350 cekti!demistim ya tanidik olan 1100 ytl dedi.napalim bende arabayi boyatirim artik masrafi cikartirim olmazmi
Evet en akıllıca davranış bu olur. Hem için rahat olur, hemde araban cillop gibi olur.
meraba, eğer yaptırmadıysanızwww.ucuzkasko.com 'u deneyebilirsiniz. ben geçen yılki yanlış seçim faciamdan sonra arkadaşımın tavsiyesiyle oradan yaptırdım ve çok memnunum. her detayı öğrenebiliyorsunuz, çok fiyat bulabiliyorsunuz. bazı şirketler yaşlı araçlara kasko yapmıyor ama orada yapanlar vardır muhakak.
yalnız benim bildiğim 10 yaşından büyük araçlara kasko yapılmıyor. Yanlış mı biliyorumacaba. Kasko tabiki şart düşünmek bile yanlış
10 yaşında büyüklere bizim şirket yapıyo....
Ben cumartesi kaza yaptım araba pert oldu..Kasko şart çekici masrafı bile adama acı koyar yoksa..En azından kafan rahat olur ama rakam biraz fazla biraz daha araştır.
2005 model mercedes vaneo kasko değeri 35000 ytl full kasko(deprem,sel vs) primi 950 ytl 8taksit axa oyak