Şimdi Ara

KASPERSKY'NİZ DEVRE DIŞI KALDI MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, son birkaç gündür tanıdığım birçok kişinin Kaspersky antivirüs programları güncelleme yapmıyor ve devre dışı kaldı. Başka sürümler yüklemekle de sorun çözülmüyor. Key dosyalarını değiştirmek de çözüm değil. Hepsi kara listeye alınmış anlaşılan. Adamlar uyanmış belli ki. Kaçak yazılımları tespit edip önlem almışlar. Eeee, adamların işi bu. Ne yapalım, bütün kaçak Kaspersky kullanıcılarına geçmiş olsun.

Bedavaya, etkili ve güzel bir program olan Avast'ı kullanmak varken Kaspersky'e ne hacet?

Avast'ı herkese tavsiye ediyorum.

(Gerçi yakında Kaspersky'nin yine icabına bakarlar ama o kadar bekleyemeyiz değil mi?)

• yaklaşık 1,5 yıldır kullandığım kaspersky çuvalladı başka alternatiflere bakmak lazım
  • Arkadaşlar Kasper Sorunu Çözüldü. Lisans Keyi yerine Aktivasyon Kodu Kullancaz. Ayrıca Avastı Kaspere Alternatif sunamayız. Önceden Avast Kullanıyodum Sonra Kasperi Yükledim Makinayı Bi tarattım Virüs Yuvasıymış Haberim Yokmuş.
    Kasper Bir numara. Pmden Yazın Yardımcı olurum.
  • Kaspersky'ın çözümünü bulan buluyo
  • Malesef benimkide devre dışı kaldı ... lisans key im karalistedeymiş 2-3 tane daha denedim onlarda aynı şekilde sorunlu çıktı :D
  • ArcaVir ve MKSVir adlı antivirüs programlarını da tavsiye ederim. Kaspersky kullandığım dönemde silemediğim iki tane trojani MKSVir ile silebilmiştim. Deneyin memnun kalacaksınız.

Bu alemin tek kralının Kaspersky olmadığını göreceksiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Morfildor

Malesef benimkide devre dışı kaldı ... lisans key im karalistedeymiş 2-3 tane daha denedim onlarda aynı şekilde sorunlu çıktı :D

Herkezde Aynı sorun Yaşanıyor. Lisanskeyler Karalisteye Alındı. Şimdi Aktivasyon Kodları Moda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ya benim de öyle oldu 3-4 tane daha denedim çalışmayınca sildim yerine bitdefender 10 kurdum buda şimdi çok karmaşık geldi bana
  • kalmıştı şu an tekrar devrede. bunlar da patlar gerçi yakında
  • arama yaparsanız çözümü üretildi ayrıca avast hiçbir zaman kasperskyın alternatifi olamaz
  • active virus shield kullanabilirisiniz, kasperskynin beleş ve kırpılmış versiyonu
    kesinlikle avasttan daha iyi
  • ben keyi buldum :D
  • Ben size AVG'yi öneriyorum,gerçekten avast'tıda denedim ancak AVG bence avastan daha iyi
  • valla şu an benim için kaspersky'nin alternatifi yok. çok alıştım çünkü yaklaşık 1.5 senedir kaspersky kullanıyorum. zaten çözümü de var. yapmanız gereken serial bulmak.
  • çözümünü bulanlardan yardım ...
  • Kaspersky sildim AOL dan Kaspersky tabanlı lisanslı olanı yükledim 2007 aralık a kadar sorunum yok aynı kaspersky adı farklı.
  • ewt bendede aynı sorun oldu, sıkıldım black liste de girince spyware doctoru kullanmaya basladım, memnunum
  • quote:

Orjinalden alıntı: gskeş

ewt bendede aynı sorun oldu, sıkıldım black liste de girince spyware doctoru kullanmaya basladım, memnunum

iyi de spyware doctor virüs programı değil ki.

• quote:

Orjinalden alıntı: PeaCe SeLLs

quote:

Orjinalden alıntı: gskeş

ewt bendede aynı sorun oldu, sıkıldım black liste de girince spyware doctoru kullanmaya basladım, memnunum

iyi de spyware doctor virüs programı değil ki.
  • benimkide iptal oldu.

hiç keyle falan uğraşmadım. microsoftun sitesinde beleş 12 aylık etrust varmış onu indirdim virüs girersede girsin 2 ayda bir formatlıyorum zaten. aslında hiç yüklemesemde olur
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.