Şimdi Ara

kaspersky2009 sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

kaspersky2009 anti-virus programini bilgisayarima kurdum. ama bir turlu scan yaptiriramiyorum. Basladikdan 30sn sonra assadaki resimdeki gibi bir hata veriyor.. bazen kendi kendinede ayni hatayi veriyor hatanin sebebide firewall sanirim...guvenli programlar listesinde kaspersky olmasina ragmen neden boyle oluor hıc anlamadim kac kere sildim kurdum ayni sey devam etti regedit dosyalarini silmeme ragmen uninstall yaparken.... bilgisayarda bulunun bi virusun bunu yapma sansi var mi? :S

simdiden tessekkur ederim...

kaspersky2009  sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozqun -- 16 Ocak 2009; 2:02:54 >

• Daha önce kurduğunuz diğer antivirüs yazılımı (Norton, Avira/AntiVir, Trend-micro, McAfee, Avast, AWG, NOD32) veya kaspersky'nin eski versiyonlarını; Unlocker gibi veya ilgili programın removal tool gibi yazılımlarla kaldırmadığınız için aldığınız bir hata gibi gözüküyor. Bu duruma bazı virüsler ve yazılımlar da (CCleaner veya Yahoo toolbar gibi) neden olabilir.
    Antivirüs yazılımını kadırdıktan sonra; daha önce kurmuş olduğunuz antivirüslere ait kalıntıları bulun ve silin, Norton removaltool, gibi programlar deneyin, Install Regsupreme ve çalıştırın, Install Windows script ve çalıştırdıktan sonra bilgisayarı tekrar başlatıp, Reinstall Kaspersky'ı tekrar kurmayı deneyin.

• aslinda ilk virus programi kurusum formatdan sonra...ama biraz virus oldugundan suphelendigim icin programi kurdum ve bu sonucu aldim=) dediginiz seyleri deneyip tekrar sonucu bildirecem
    tessekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozqun -- 16 Ocak 2009; 1:59:20 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows Sorun Giderici Sorunu
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.