Şimdi Ara

Katlayan tarifeyle ilgili bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar katlayan tarife kullanıyorum son kredi yüklediğim tarih 18.04 dün itibariyle 30 gün oldu sanırım ama hiç mesaj gelmedi aynı gün aldığım internet paketi de devam ediyor hala (yeterli bakiye yok) 30 gün dolmadan kredi yüklersem hediye kazanamam o yüzden beklemedeyim size 30 gün sonunda mesaj vs.. geliyor mu? yoksa takvimden gün mü sayacağız?

• quote:

Orijinalden alıntı: avi907

Arkadaşlar katlayan tarife kullanıyorum son kredi yüklediğim tarih 18.04 dün itibariyle 30 gün oldu sanırım ama hiç mesaj gelmedi aynı gün aldığım internet paketi de devam ediyor hala (yeterli bakiye yok) 30 gün dolmadan kredi yüklersem hediye kazanamam o yüzden beklemedeyim size 30 gün sonunda mesaj vs.. geliyor mu? yoksa takvimden gün mü sayacağız?

takvimden gün sayıyorsun 18.04 te yükledi isen bu gün tekarar yüklersen hediyeler gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: kir-pi

quote:

Orijinalden alıntı: avi907

Arkadaşlar katlayan tarife kullanıyorum son kredi yüklediğim tarih 18.04 dün itibariyle 30 gün oldu sanırım ama hiç mesaj gelmedi aynı gün aldığım internet paketi de devam ediyor hala (yeterli bakiye yok) 30 gün dolmadan kredi yüklersem hediye kazanamam o yüzden beklemedeyim size 30 gün sonunda mesaj vs.. geliyor mu? yoksa takvimden gün mü sayacağız?

takvimden gün sayıyorsun 18.04 te yükledi isen bu gün tekarar yüklersen hediyeler gelir

kötü bir durum bu umarım yanlışlıkla erken yüklemem ilerde.. bu arada sabah yükledim geldi hediyeler...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.