Şimdi Ara

Katma değerli servisler nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar faturama ek 9.99 tl katma değerli servisler diye bir şey var onun altında telsiz ücreti falan ben her ay bunları ödemek zorunda mıyım nasıl kapanır bunlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Katma Değerli Servisler: İçerik, müzik, logo, melodi gibi servislerden tanımlanan paketleri gösterir. Çalarken Dinlet, GollerCepte, Anadolu Ajansı Haber Paketi, MMS Paketi gibi paketler.
  • hocam bir yere üye olmuşsunuzdur ya da 0888 li hatlar var onlarda bayağı yüksek ücretli ya da bilinmeyen numaralarıda ararsanız katma değerli servisler diye geçiyor.
  • üye olduğumu sanmıyorum, dediğiniz hatlarıda aramadım. üye olup olmadığımı nasıl öğrenebilirim?

• Bende de mobil ödeme için 2.99 yansıtmışlardı. Aradım iade ettiler paketi de iptal ettiler . Kendilerinin yaptığı bi paketse itiraz edin.

• Birini aradığında açmayı telesekretere düşünce yazıyorlar. Birde whatsapp,viber gibi uygulamaların ilk kurulumunda yurtdışından onay mesajı geliyor ve bunun ücretini de kullanıcıdan alıyorlar.

• ODEMELIKAPAT IC > 2222

MOBILODEME IPTAL > 2222

IPTAL IZIN > 2222

KAPA > 2222

sırayla yazıp yollayın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • BTK kanalından şikayet edeceksiniz. "turkcellin kişisel verilerimi iş ortaklarıyla paylaşıp onların tahsildarlığını yapmamasını ve hattımın bu tarz işlemlere(Kendi tabirinizle katma değerli servisler) kendi hür ve özgür irademle sonsuza kadar izin vermiyorum. Kişisel bilgilerim, telefon numaram hesabımdan çektiğiniz parada benim paramdır. Üçüncü firmaların kullanımına açık değildir. Bu şekilde kişisel verilerim üçüncü firmalara vermek ve haksızca size paket yenilenmesi için para yatıdığımda paketi yenilemek yerine parayı iş oratığımız dediğiniz firmalara vermeniz hangi kanun maddesine dayanmakta merak etmekteyim." diye geri ödeyecekler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.