Şimdi Ara

(KAYBETTIK) BABAM Yoğun Bakımda ve BANKALAR Üzerimize Geliyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
203
Cevap
3
Favori
10.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    işte burda yetenek ve şans lazım.siz burda büyük ihtimalla haklı çıkarsınız.ancak elinde sermaye yetenek ve şans olan biri borcunuda öder evde kalır.ama öyle aşırı fazlada ticarete piyasaya güvenmemek gayette doğru olacak bir eylem olabilir.o bakımdan çok kazandıracak ve az çok garanti olacak bir iş yoksa yukarda arkadaşın dediği 120binle borcu kapatıp 80 bine ev alma fikri fena fikir değil.ama gün geçmiyorki canım türkiyemde ilginç birşey çıkmasın.mesela reddi miras yapınca borçlar defoluyormuş.ilginç.
  • şu mirası red olayı olmazsa evlerin ikisini satma birini sat kalan para ilede bir şeyler düşün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ALLAH şifa versin ALLAH sabır versin

• 3 - 4 ay önce dayım vefat etti dayımın da çok borcu vardı kredi vs. yengem bütün borçlarını sildirdi nasıl oldu bilmiyorum yakın olsalar da bilgi alırdım ama bir avukata danışsana bu konuyu nasıl vefat durumunda borç siliniyor şartlar vs. nedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İplenmemekten Bıkan Adam

ALLAH şifa versin ALLAH sabır versin

Saol hocam saol...

• Daireyi el koyup sattırmak o kadar kolay bi iş değil

Satılırsada bi tanesi gider zaten ederi hesaplanır 200 bin tl ise ki bunu ölücüler düşürmeye çalışırız banka 120 bin tlsini alir geri kalan 80 bin size kalır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.FranzZ

Daireyi el koyup sattırmak o kadar kolay bi iş değil

Satılırsada bi tanesi gider zaten ederi hesaplanır 200 bin tl ise ki bunu ölücüler düşürmeye çalışırız banka 120 bin tlsini alir geri kalan 80 bin size kalır

Hayat sigortasını araştırıyorum şimdi. Belki biraz onlar öder.

• Allah şifa versinde olaki vefat etti krediyi sigorta ödiyebilir banka yaptıysa

• quote:

Allah şifa versinde olaki vefat etti krediyi sigorta ödiyebilir banka yaptıysa

Evet hocam öyle bir ihtimalde var... Araştırıyorum. Belki fazla para öder özel Sigorta'sı yarın tek tek arayacağım allianzı falan

• Özel sigortası varsa 30 bin öder diye biliyorum

Benimde özel sağlık sigortam var ölürsem 30 bin tl veriyorlar

• quote:

Özel sigortası varsa 30 bin öder diye biliyorum

Benimde özel sağlık sigortam var ölürsem 30 bin tl veriyorlar

Hepsi fix 30 bin mi ödüyor acaba hocam

• Geçmiş olsun, evleri üzerinize almanız lazım sanırım tam bilmesemde. Bir yanda olası baba kaybı bir yanda maddi zorluklar. Ne desem anlamsız. Umarım en hayırlı şekilde çözümlenir..

• quote:

Orijinalden alıntı: Sidikli Kontes

Geçmiş olsun, evleri üzerinize almanız lazım sanırım tam bilmesemde. Bir yanda olası baba kaybı bir yanda maddi zorluklar. Ne desem anlamsız. Umarım en hayırlı şekilde çözümlenir..

Allah Razı olsun hocam saol.

• quote:

Orijinalden alıntı: uyumak istemeyen adam

Hocam geçmiş olsun. Daireleri ipotek gibi gösterip borcu ödemek için yapılandırsanız. sonra daireleri kiralayıp geliriyle ödemeye çalışsanız mümkün değil midir acaba? Mantıken uygun geldi ama böyle bir şey mümkün mü bilmiyorum hiç bilgim yok ipotek ve kredi vs. konularında

Arkadaşa katılıyorum.evleri ipotek olarak gösterip kiraya vererek borçları yavaşta olsa kapatabilirsin.6 yıl sonra borçlar kapanır.artı iki dairen 6 yıl sonra 500.000 eder.ev fiyatları sürekli artıyo.ama geçim kaynağınız sadece baban ise evin birisini sat.kalan parayı küçük bi daire al.diğer evi e aldığın diğer küçük evi kiraya verip direk kira gelirini annene verebilirsin.tabi bunlar en kötü senaryo.allah babanı başınızdan eksik etmesin.allah sabır versin hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Magnets_Bitch

quote:

Hocam geçmiş olsun. Daireleri ipotek gibi gösterip borcu ödemek için yapılandırsanız. sonra daireleri kiralayıp geliriyle ödemeye çalışsanız mümkün değil midir acaba? Mantıken uygun geldi ama böyle bir şey mümkün mü bilmiyorum hiç bilgim yok ipotek ve kredi vs. konularında

Arkadaşa katılıyorum.evleri ipotek olarak gösterip kiraya vererek borçları yavaşta olsa kapatabilirsin.6 yıl sonra borçlar kapanır.artı iki dairen 6 yıl sonra 500.000 eder.ev fiyatları sürekli artıyo.ama geçim kaynağınız sadece baban ise evin birisini sat.kalan parayı küçük bi daire al.diğer evi e aldığın diğer küçük evi kiraya verip direk kira gelirini annene verebilirsin.tabi bunlar en kötü senaryo.allah babanı başınızdan eksik etmesin.allah sabır versin hocam.

Hocam 5 Boğazız, çalışan sadece babamdı. Ki evler benim değil birsürü kardeşim ablam var. Anneme emekli maaşı bağlanır zaten vefat durumunda. Allah muhafaza.

Çalışan olsaydı belki altından kalkılırdı...

• ver kurtul

• Kredilerde hayat sigortası oluyor o konuda merak etmeniz gereken bi konu yok. Kredi kartlarını ise bi durum halinde yapılandırabilirsiniz. Haciz işlemleri o kadar çabuk olabilecek bi iş değil dosya açması bilmemnesi ağustosun adli tatili derken eylül ekim'i bulur. Bankalar babanızın durumundan haberdar ise hayat sigortasına bırakmamak için sıkıştırıyorlardır. Geçmiş olsun
  • Avukata gidin

• quote:

Orijinalden alıntı: Naperva

quote:

Orijinalden alıntı: Magnets_Bitch

quote:

Hocam 5 Boğazız, çalışan sadece babamdı. Ki evler benim değil birsürü kardeşim ablam var. Anneme emekli maaşı bağlanır zaten vefat durumunda. Allah muhafaza.

Çalışan olsaydı belki altından kalkılırdı...

Hocam dediklerimi ablanızla konuşun isterseniz.küçük kardeşlerde sıkıntı olmaz da ablanızla beraber konuşun detaylıca.allah tekrardan sabır versin.benim babamda bi kere hastaneye kaldırdılar kalp krizi gibi bişeydi.o an düşündüklerim yaşadıklarım acaba vefad edicek mi?soruları kendi kafamda.psikolojim çok kötü olmuştu.çok zor birşey hocam be.allaha şükür taburcu etmişlerdi.inşallah babanızda çıkar hastaneden de sizde rahatlarsınız.

• Magnets_Bitch kullanıcısına yanıt
    Inşallah.. Evimiz Başımıza yıkılır yoksa.. Altında eziliriz yokluğunun.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.