Şimdi Ara

Kaybettim artık korkusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
4
Favori
1.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yavaş yavaş yazın sonuna geliyoruz şöyle arkamı dönüp baktığımda 1-2 aydır adam akıllı bir şey yapmadım. Hedefim ilk 20-30 k arasıydı arkadaşlarım etüt merkezlerine kaydolmuş, herhalde baya da çalışıyorlar. Matematikte bir şeyler yaptık yine ama geometriden bir şey yapmadım. Kimya bomboş dershaneye kaydoldum dönem içi tekrar edeceklermiş orda bitireceğim tekrardan. Fizikten ısı sıcaklık bitecek yani 2-3 başlık ilerledik. Keza biyolojide öyle oldu protein/karbonhidrat vb çözdüm ama hücre ve âlemler öyle kaldı. Ne yapacağım ben hedefimden çok çok mu uzağım yoksa o ara kapatılır mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 10 ay çekirdek mi çitliycen napıcan?

• 742617000027 7 kullanıcısına yanıt
    Haklısın. Hep kendimi yazın tyt komple bitecek diye kodlayınca insan böyle hallere giriyor sanırım.

• Durumumuz ayni ama ben 1k ya girecegimi dusunuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok la ne geç kalacaksın aksine çok erken başlayanlar mart sonunda patır patır dökülecekler

• Çok haklısınız, teşekkürler. Bazen insan böyle düşüncelere girip hiçbir şey yapamayacağına geç kaldım hissi oluşuyor.

• Geç falan kalmadın dostum, planını programını yap artık düzenli olarak çalışmaya başla. İlk başta TYT bitireceğim diye şartlanma, AYT'ye başla bir an önce.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hiç yaşama hevesim yok
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • where is my karekök bitch :D
    Kaybettim artık korkusu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.