Arkadaşlar telefon kayıt dışı olduğu tespit edilen imei yazıyor btkda telefoncu sahte imei atmış galba ağustosta kapanacak telefon mesaj geldi ben şimdi bu telefonu şuan açık olduğu halde pasaporta kaydedebilir miyim yoksa kapanmasını bekledikten sonra mı kayıt ettirebilirim?
Müdür Brown
kullanıcısına yanıt
yani şuan klon imei olmasına rağmen pasaport kaydı yaptırabilirim dimi bir sorun çıkmaz? telefonda imei sorgulama yapınca kutusundaki imei gösteriyor ama gelen mesajda farklı imei var
hocam şimdi baktım yanlış söylemişim telefonun yazılımında yazan ve kutusundaki imei aynı gelen mesajda aynı imei telefonun sadece son numarası yazmıyor mesajda 14 hane yazmış yani mesajda **** imei nolu cihaz kayıt dışı listesinde olduğu için şu tarihte kullanım dışı kalcak yazıyor
Müdür Brown
kullanıcısına yanıt
hocam şimdi baktım yanlış söylemişim telefonun yazılımında yazan ve kutusundaki imei aynı gelen mesajda aynı imei telefonun sadece son numarası yazmıyor mesajda 14 hane yazmış yani mesajda **** imei nolu cihaz kayıt dışı listesinde olduğu için şu tarihte kullanım dışı kalcak yazıyor