BEN 2009/2010 düneminden itibaren kaydımı dondurup askere alınmak istiyorum ancak kayıt dondurmak için üniversite benden askere alınma belgesini istiyor askeriye ise beni askere alınabilmem için benden kayıdı dondormuş olduğuma dair bir belge veya tamamen kaydımı silmemmi istiyor askerlik te askere almak için üniversiteden belge istiyor üniversite de dondurmak için askeriye den belge istiyor........ bu durumdan nasıl çıkabilirim TEŞEKKÜRLER
paradoksa dönmüş bu iş
Benim bildiğim her üniversitede maazeretsiz 2 dönem kayıt dondurabiliyosun. Askerlik belgesi falan istememeleri gerekiyo. Öğrenci işleri yanlış anlamış olabilir senin sorununu. Askerlik mecburiyetinden dolayı kaydını dondurmak istediğini sanmış olabilirler. 2-3 tane arkadaşım sorgusuz sualsiz kaydını dondurdular oradan biliyorum. Bu arada kayıt dondurduğun takdirde harcını yatırmaya devam ediyosun.
walla arkadasım ben zamanında tecil ettirmiştim sonra canım sıkıldı 11 mayısda gittim bozdum muayneye aldılar sonra aralık ayında alıcaz seni dediler cıktım eve geldim ama ben acıkögretim f. gidiyorum senin kiyle arasında ne kadar fark var bilemem dunde gıcıklıgına sınavada girdim cıktım bişeyde olmadı yarında diyorum asala dilekce gönderiyim agustosda alsınlarda guzel destekli bi bahane arıyorum bence bi askerlik subene git iyice sor adam akıllı birine buyuk bi ihtimalle seni yanlış anlamışlardır