Şimdi Ara

|| Kayıt sildirmek için belirli bir zaman ||

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar daha kayıt sildirmedim haftaya sildirmeyi düşünüyorum.Ondan sonra yeni Ünv. kayıt tarihini beklicez artık...

Üniversite kayıt sildirmek için belirli bir zaman dilimi varmı ? Bilgisi olanlar lütfen yardım edin :)

• Allah şimdiden yardımcın olsun ben 6-7 saatte sildirdim ana kampüs değilse okuduğun yer işlemler ana kampüste başlıyor birkaç yere imza attırıyorsun yerindeyse hocalar 3-4 saate biter ben dersten çıkmasını beklemiştim blok ders yapmıştı bide kayıt zamanına yakın yoğun olur ben ramazanda sildirdim
  • git sildir daha ne bekliyorsun ki,belirli bir zaman dilimi yok sadece gittiğinde imza attıracağın kişilerin orada olup olmaması seninin işlemlerini uzatabilir ben bölüm başkanına yemekhane de imzalatamıştım onların keyfini beklersin işin uzar
  • Ana kampuste benim fakülte hocaları tek tek benmi aricam cok saçma bı sistem Allah yardım etsin p.tesi unideyim ins. sorun cikmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DragonStyLe

Ana kampuste benim fakülte hocaları tek tek benmi aricam cok saçma bı sistem Allah yardım etsin p.tesi unideyim ins. sorun cikmaz

öğrenci işlerini ara benim merkez kampüsün civarındaki bir büroda başlamıştı kağıt vermişlerdi tek tek imzalattım merkez kütüphaneye bir kaç yere sonra kendi kampüsümün kütüphanesi bölüm başkanı sekreterlik yazı işleri falan sonra dilekçe yazdırdılar bir kaç yere daha imza diplomayı verip yolladılar öğrenci pasosu ile kimliğe de el koydular herkes yerindeyse 3-4 saate biter değilse onları araması dersteyse beklemesi falan çok uzuyor iş
  • birkaç sorum var
    marmara ing işletmede kayıtlıyım, başka bir üni kazandım, malum yeni üni için diplomanın aslı lazım
    pazartesi yada salı kayıt sildirmek için düşeceğim yollara. bizim kampüs bahçelievlerde ana kampüs göztepede.
    ilk önce hangisine gitmem lazım
    diploma hangi kampüstedir
    öğrenci kimlik kartını ne zaman kime teslim ediyoruz
    son olarak pasoyu alıyorlar mı, eğer alıyorlarsa çaktırmamanın bi yolu var mı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.