Şimdi Ara

KAYSERİDE GERİ GÖRÜŞ KAMERASİ TAKAN YER ARIYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
4.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar merhaba 2016 model 6,5 inç orjinal ekranlı seat leonuma GERİ GÖRÜŞ KAMERASİ taktırmak istiyorum fakat bir kaç yere sordum ya teçhizat kalmadı diyorlar ya ekranı söküp başka bir ekran takalım diyorlar ne zor işmiş seat leona kamera taktırmak.

Orjinal ekranı sökmeden geri görüş kamerası taktırabileğim bir yer var mı kayseride nereyi tavsiye edersiniz?

• 3 senedir Kayseri'de yaşıyorum. Her gün ayrı tiksiniyorum bu şehirden. Buralarda işin zor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sönmeyen Arıza Lambası.

3 senedir Kayseri'de yaşıyorum. Her gün ayrı tiksiniyorum bu şehirden. Buralarda işin zor.

haklısın ne gezecek bi yer var ne yapacak birşey var ya talasa gidip cafelerde mal mal oturacan ya da foruma gidecen
    adamlar orjinal ekranımı söküp çin malı ekran takmaya çalişiyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: tacimmüdür

quote:

3 senedir Kayseri'de yaşıyorum. Her gün ayrı tiksiniyorum bu şehirden. Buralarda işin zor.

haklısın ne gezecek bi yer var ne yapacak birşey var ya talasa gidip cafelerde mal mal oturacan ya da foruma gidecen

Mesele gezme, takılma meselesi de değil hocam. Herkes ayrı sıkıntı. Sanayicisi ayrı sıkıntı, emlakçısı ayrı sıkıntı, esnafı ayrı sıkıntı, insanı ayrı sıkıntı...

• Bazı orjinal teyplerde böyle bir özellik yok malesef leon için bilgim yok fakat passatlarda mesela iki tip teyp vardı ve bunlardan birine geri görüş kamerası takılmıyordu bu yüzden hatta teybimizi değiştirmiştin.Teybi değiştirmek istemiyorsanız alternatif seçeneklere yönebilirsiniz mesela dikiz aynasını değiştirerek kameralı takabilirsiniz.Ama leona yapılır mı ben olsam yapmazdım

• quote:

quote:

VAG grubu için Ekip oto var.

• quote:

Orijinalden alıntı: bluefrost

quote:

quote:

hocam adres neresiydi ıhlamur köprüsünün oralarda mıydı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bluefrost

quote:

quote:

hocam adres neresiydi ıhlamur köprüsünün oralarda mıydı

valla yerlerini bilmiyorum.

0507 500 55 89 numarası bu heralde bi sorun.

• CUMARTESİ ekip oto,sistem elektronik ve otobir e soracağim başka tavsiye EDEBİLECEĞİNİZ yer var mı
  • kayseride yaptirma hocam, yazin birkac gunlugune geldigimde araba sikinti cikardi sanayiye ugradim, alayi dolandirici. bu kadar yuzsuz uckagitci esnafi bi arada gormemistim. ankaraya gelip taktirman daha iyi olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aurorax

kayseride yaptirma hocam, yazin birkac gunlugune geldigimde araba sikinti cikardi sanayiye ugradim, alayi dolandirici. bu kadar yuzsuz uckagitci esnafi bi arada gormemistim. ankaraya gelip taktirman daha iyi olur

Pastırmamız kadar esnafımız da meşhurdur
  • ben astra j sedan kasaya 2500 tl değerimde necvox navigasyon multimedya sistemi taktırdım hem gerigörüş kamera hem navigasyon radyo tv cepten vifi bağlantı internet müzük vidyo oynatıcı tarih saat yolbilgisayarı ekrenı bağlantılı hava durumu sıcaklık derecesi konum bilgileri yükseklik rakım ölçer gece gündüz modu direksiyondan komut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 807280 -- 22 Şubat 2018; 15:20:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 807280

ben astra j sedan kasaya 2500 tl değerimde necvox navigasyon multimedya sistemi taktırdım hem gerigörüş kamera hem navigasyon radyo tv cepten vifi bağlantı internet müzük vidyo oynatıcı tarih saat yolbilgisayarı ekrenı bağlantılı hava durumu sıcaklık derecesi konum bilgileri yükseklik rakım ölçer gece gündüz modu direksiyondan komut

2500 ÇOK DEĞİL Mİ ,heralde kaliteli marka old.içindir ama ben orjinal ekranı söktürmek istemiyorum

• ön arka park sensörü yokmu ne yapacaksın geri görüş kamerasını yokmu otomatik park pilot onu taktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: kickergls

ön arka park sensörü yokmu ne yapacaksın geri görüş kamerasını yokmu otomatik park pilot onu taktır

vay müdürüm nasılsın sensör varda görmüyor ki anca ötüyor, geçen arkadaki dubaya vurdum farketmedi ,otomatik park pilot dediğin kende kendine mi park ediyor o sonradan takılabiliyor mu ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tacimmüdür -- 23 Şubat 2018; 13:49:5 >
  • tacimmüdür kullanıcısına yanıt
    golf de sonradan takılıyor ama seninkine takılıyormu bilmiyorum.dubayı görmez zaten dubaya vurmanda bir hasar yaratmaz
  • quote:

golf de sonradan takılıyor ama seninkine takılıyormu bilmiyorum.dubayı görmez zaten dubaya vurmanda bir hasar yaratmaz

leonla golf vag grubu değil mi golfe takıyorlarsa leonada takarlar,nerde takıyorlarmış taktırıyım hemen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tacimmüdür -- 23 Şubat 2018; 17:32:18 >
  • tacimmüdür kullanıcısına yanıt
    Ben istanbul ender elektronikte gordum ilerde taktirirsam istanbul yolu gozukecek gibi

• quote:

Ben istanbul ender elektronikte gordum ilerde taktirirsam istanbul yolu gozukecek gibi

Evet baktım ender elektronik'e golf'e var seat'e yok

• Hocam AliExpress den araç kamerası satın alın hem kayıt yapar hem geri görüş kamerası özelliği var. Olmadı geri görüş kamerasını yine AliExpress den alın öyle montaj yaptırın Türkiye de bu iş çok pahalı.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.