Şimdi Ara

Kaza

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben engin sokak yönünde düz karşıya gidecekken yavuz sokaktan gelen taksi sofuru hatalı park halindeki araç sebebiyle kendi şeridi dışına çıkip ters şeritten gelirken aracıma sağ taraftan vurdu daha sonra da park halindeki araca vurarak durdu Tutanağı çizen polis memuru sokak arasını iki şerit halinde ve taksiciyi ters şeritte çizdi fakat tutanakta taksi şoförü benim ona çarptığımı iddia ediyor böyle bir durumda haklı haksız durumu ne olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alonedark321 -- 10 Şubat 2025; 3:7:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ters şeride giren araca yada yayaya kapalı yola çıkan yayaya ne şekilde vurursan vur kusursuz sayılırsın eğer hatalı bir kullanım yapıp vurduysan dahi hatan mesela hız limiti aşmak ise hız cezasi yersin ama terse giren yine ceza alır.( E5 de babam metroya kaçak binmek isteyen birisine vurdu en sol şeritte adam rahmetli oldu denetimsiz serbest amme davasına çıktı dava düştü bende motosiklet ile hız limitlerini aşmış olmama rağmen tersden u atan araca vurdum sıfır motosiklet perte çıkarıldı paramı kuruşuna kadar aldım hız cezamı ödedim
    Kusurlu park yapan arac kazaya sebeb olduysa oda kusurlu çıkar masrafları hata oranına göre pay ederler terse çıkması hatalı park var diyede olsa kusursuz duruma düşürmez yol kapalı ise trafik şubeyi arayıp ters şeride geçmeden yolun açılmasını beklemesi gerekir kanunen istediği kadar idda etsin terse giremez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koray_a -- 13 Şubat 2025; 9:2:13 >
  • koray_a K kullanıcısına yanıt

Değerlendirmeniz için teşekkür ederim zaten kazanın gerçekleşmesinin sebebi taksi şoförünün olduğundan daha hızlı gelmesi ve yasaklı yere parkeden araçlar yüzünden gorusumun kısıtlı olması kazaya dair fotoğrafında ekliyorum

Kaza

Kaza

• Rica ederim polis tutanağı tutmuş terse girdiğini yazmış taksici dava açıp bunun aksini ıspat edemediği sürece masraflardan ve kazadan sorumlu olacak senlik bir durum gözükmüyor dediklerine göre

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Trafik Kazası
    2 ay önce açıldı
    Alkollü Trafik Kazası !
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.