Bildirim
KAZA HALİNDE!!!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
geçmiş olsun.
nasıl oldu kaza?
quote:
Orjinalden alıntı: omerbaba61
Araç ile kaza yaptık ve kasko kaç gün araba tahsis eder bize?ve bide araçın hava yastığı açılmadı araç 2006 kia sorento ex açılmaması durumunda dava açma hakkım varmıdır.araba yarısı yok...
-
yola ortasına düz halde bir tır döndü kaçma şansım 0 2kamyon arasında kalınca birin yandan arkadan çarparak kendimi anca kurtarabildim.yaklaşık 50-60cm ön kapottan arka koltuğa kadar tıraşladım.. -
bide servis araçı 1-1,5 ay içerisinde yapabilceklermiş ve kaskodan ne kadar sürelik araç alabilrim. -
ESP varmıydı. vardıysa bir faydası oldumu?
quote:
yola ortasına düz halde bir tır döndü kaçma şansım 0 2kamyon arasında kalınca birin yandan arkadan çarparak kendimi anca kurtarabildim.yaklaşık 50-60cm ön kapottan arka koltuğa kadar tıraşladım..
-
abi esp olsa ne olur araba 2teker üstüne 5 metrede u dönüşü yaptık ancak vurarak düzeldik yoksa takla atacaktık... yazdıkalrıma yardımcı olursanız sevinirim... -
ön fardan arka koltuğa akdar araç paramparça bu şekilde torpitoda hasarl ıhava yastığının açması gerekmiyomu?????????? -
araba vereceklerini sanmam. hiç rastlamadım -
Aman araba alayım deme sigorta şirketinden. Arkadaşıma 1 haftalığına verdiler sonra bir hata olmuş deyip arabayı 3 gün sonra geri istediler. İnanmayacaksın ama o 3 günün parasını istediler. Mezar soyguncusu hepsi. Allah bin türlü belalarını....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hmisir -- 17 Eylül 2007; 23:53:33 > -
Kasko poliçesinde yazması lazım bi bak istersen kaza basına senede 2 kez olmak üzere bir hafta olması lazım benim kaskoda. Poliçeni yaptırdığın şirkete de sorbilirsin -
araba vermeleri hep poliçeyi satarkendir.hep araç teminatlı kasko yaptırdım ama ne araç alabildim nede alanı duydum.bu arada büyük geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız.mala gelsin cana gelmesin mal bir şekilde yerine geliyor. -
chanlengeer aynen katılıyom...evet ucuz atlatdık...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerbaba61 -- 18 Eylül 2007; 1:30:23 > -
geçmiş olsun.
Kaza bu kadar büyükse neder pert değilde serviste araç toplanıyor anlamadım? -
şöförün tecrübeli olması arabyı kurtardı adaha belki ayrın arabayı pert çıkara bilirler şöfer kaçmasa yasama sansı yok ztn -
Tamamen poliçedeki teminatlara bağlı. -
kaza bu kadar büyükse aracın perte çıkması daha iyi olur çünkü o kadar ağır hasarlı araç toplansada düzen tutmaz.
emliyet kemeri takılı değil ise hava yastığı açılmaz.
takılı ise dava açın! -
Verdikleri araclar bedava degil! Belki anlasmali olduklari firmalardan biraz ucuza temin ediyorlar ama genede kiralanan aracin parasini öduyorsunuz mesela normalde 10 lira ise size 5 veya 7 lira. Sözlesmeyi de iyi okumak gerekli... -
quote:
ön fardan arka koltuğa akdar araç paramparça bu şekilde torpitoda hasarl ıhava yastığının açması gerekmiyomu??????????
hızın ?? kaç kmdi -
yandan çarpma durumunda yan hava yastıkları açılır..önler açılmayabilir...kemerle hava yastıgının alakası var mı bilmiyorum...ama yan hava yastıklarının her halükarda açılması gerekir diye düşünüyorum...kasko varsa zaten sorun yoktur bence...önemli olan kaza muhitinde gereken raporların kasko şirketi ve polis tarafından tutulmasıdır...araç perte çıkması daha mantıklıdır tabii....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evolution100 -- 18 Eylül 2007; 3:25:16 > -
emniyet kemeri takılı değilse hava yastıkları açılmaz.
quote:
Orjinalden alıntı: evolution100
yandan çarpma durumunda yan hava yastıkları açılır..önler açılmayabilir...kemerle hava yastıgının alakası var mı bilmiyorum...ama yan hava yastıklarının her halükarda açılması gerekir diye düşünüyorum...kasko varsa zaten sorun yoktur bence...önemli olan kaza muhitinde gereken raporların kasko şirketi ve polis tarafından tutulmasıdır...araç perte çıkması daha mantıklıdır tabii....
Benzer içerikler
- hyundai i20 1.4 benzinli hangi yağı kullanılır
- seyir halinde aracın stop etmesi
- park halindeki aracın açık kapısına çarpmak
- honda civic kronik sorunları
- toyota hilux en çok tutulan modeli
- togg sedan ne zaman
- mengshi 917
- en çok tutulan suv araçlar
- yeni octavia
- yeni ev6
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X