Şimdi Ara

Kaza Ve Sonucunsa Mahkeme Ne Olur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Benim Bi Sorum Olucakti. Gören Izleyen Bilir.30.12.2015 Tarihinde Bilecik-Bozüyük KaraYolunda Zincirleme Bi Kaza oldu Bende Kendi Aracimla seyir Halindeyken Olan Kazayi Gorup Durmaya Calisirken Yoldaki Buzlanmadan Kaynakli Aracin Kaymasiyla Duran Tirin Dorsesine Çarptm. Ve Daha snra Bariyerlere. (Şükür Bizde Bisey Yok.) Daha Snrasi Malum Aracimda Hamile Bayan Vardi Ambulansla Kontrole Gönderdik Vs. Çarptigim Tir Olay Yerinden Sikayetci Degilim Diyip Ayrilmis. O Karmasada Haberim Yok Tabii. Neyse Gorevli Polis Kara Yollarina Uyarida Bulunduk Tuzlamadilar Vs Die Isyan Etti Ve Resimdeki Sekilde Rapor Tutulmus. Ben Zincirleme Kazaya allaha Şukur Bulasmadim (Orda Ölüm Var)
    Şimdi Ben Bu Kaza Tutanağı Ile Karayollarina Dava Acsam Sonuc Elde Edebilirmiyim. Araç Kullanilamaz Halde Yani Pert Tırafikten Çektim. Araç Tofaş Bu Arada. Bilgisi Olanlar Yazabilirmi

Kaza Ve Sonucunsa Mahkeme Ne Olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skry.26 -- 2 Ocak 2016; 20:07:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hiç birşey olmaz. Karayolunun ve trafiğin durumuna göre hız ve takip mesafenizi ayarlamanız gerekirdi.

• Skry.26 kullanıcısına yanıt
    Aracinizla kış seyahati icin (kar lastigi zincir vb.) Onlemlerinizi aldiniz mi?

• Zincir bagajdaydi. Yerlerde kar olmadigi icin ve kar yagisi olmadigi icin takmadik. Zaten kazaya karisan 20 aracin hicbirinde yoktu hatta yolda kazaya karismayanlarinda. Karsiz havada zincir zaten yasakmis polisin dedigi. Olay yerine gelen polisin ifadesiyle "Yalvardik Tuzlama Yapın Diye Kaale Almadılar" Şeklinde Oldu

İdarenin kusuru bu kazada çıkacaktır kesinlikle ama hani idare de gerekli önlemleri almamışlar diye bir savunma yapabilir sadece çift taraflı fikir yürütme adına sordum. Tabi elimde evrak olmamasından ötürü kazayı detaylı inceleyemiyorum ama idareye bu durumdan ötürü zararınızın karşılanması için başvuruda bulunun derim ben. Eğer idare reddederse de dava yoluna gidin sizin zararınıza olmayacaktır. Dediğim gibi polisin böyle bir tutanak tutması sizin yararınıza ve idarenin de görevini yerine getirmemesinden dolayı 3. kişilerde meydana gelen zararları tazmin etme yükümlülüğü vardır.
  • ŞU MEŞHUR TIRCI AMCANIN VİDEOYA ÇEKTİĞİ VE HAAAAH AFFERRRİN' GÖRDÜNÜZ ..... KÜFÜRLÜ KAZA MI ?

GEŞMİŞ OLSUNÇ
  • Yok o Değil :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kaza da kim haklı?
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skry.26

Yok o Değil :D

• meliii kullanıcısına yanıt
    Hocam Nereye Ne Şekilde Başvuru Yapmamız Gerekiyor ? Hiçbir Fikrim Yok

Karayollari genel müdürlüğüne başvuruda bulunacaksiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.