Servise gidersen servis tampon far ( ikisi) de kaput felan affetmez hepsini değiştirir ve en az 30 bin hatta 50 bini bulur laf anlataman renk de sıkıntı şimdi sanayide yaptır desen yamalı bohça ya döner zor günler seni bekliyo.Ha bu arada ikinci el zarar etmiyim diyorsan mecbur sanayi kaportacqiya götürecen farı kurtarın kaputu kurtarın camurlugu da tampon değişir kaput boyanır far ayağı kaynak yapılır sanayide belki 20 30 la kurtarın serviste uçar ve satarken affetmezler < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defiant82 -- 15 Temmuz 2022; 9:55:45 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kaza Yaptım, Tramer Ne Kadar Çıkar? (2. sayfa)
-
-
Tampon 12.000 TL
Kaput 17.000 TL
Far Adet 25.000 TL
Panjur 5.000 TL
İzcilik ve boya 20.000 TL
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem_Alim -- 15 Temmuz 2022; 10:1:27 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
dogru hesaplama
Kaputu değiştirin, değer kaybı için sigortacınızla konuşun başvurun. Uğraşmayın tamirle felan. Kaput asla orijinali gibi olmaz, buna bol macun çekerler.
Değer kaybından zaten aşağı koyacağınız rakamı alacaksınız kayıp yok.
Far ayağı da hiç belli olmaz, bu ara kaskolar pinti yaptırırlar bence.
Servis en başta kaputu değiştirir, uğraşmazlar bence.
Aracınızda hiç bir şey yok hocam. 2009 model Clio aracımla kaza yapmıştım 2 far ön tampon ve plastık ıvır zıvır değişti 19bin hasar kaydı çıktı. Öyle fiyat kırılacak bir şey yok hocam aracınızda. Sakın pert kayıtlıymış gibi satmayın. Satacağınız zaman hasar sorgu ve parça sorgusu yapıp eklerseniz değişenleri görür insanlar.
Benzer kazayı başından geçirip araç satan birisi olarak size tek tavsiyem kaputu kurtarmaya çalışın. Kaput değişen olduğu zaman araca pert muamelesi yapıyorlar. O zaman piyasa değeri 480 civarında olan aracımı 410 bine satmıştım. Aracı da yabancı uyruklu birisi almıştı.
bu ay 50 civarı gelecek ay 60
bir detay, değer kaybı için karşı tarafın trafik sigortasında limit kalmayabilir. o durumda avukatınızla direk araç sahibine yürüyeceksiniz.
-
Değişmesi herzaman iyidir orta doğu kafasını bırakın
Kime göre neye göre ?
benim için değişmemesi daha mantıklı.
macunu basarlarsa bile bunu rahatlıkla anlayabilirsin
1 kez değiştikten sonra kaçıncı kez değiştiğini anlayamazsın.
bu aracın kaputunu değiştiğini ve daha sonra önden ciddi bir kaza yapıp tekrar kaputunun değiştiğini varsayalım, satıcı da kaputun değişme nedeni olarak ilk kaza fotoğraflarını gösterip aracı sizin gibi batı zihniyetli birine itelemiş olsun.
yıllardır bu işlerin içindeyim eskiden çevremde bunu yapanları çok kınardım ama artık görüyorum ki arz talep meselesi. Sizin gibi (sanayi tabiriyle) takozlar olmasa bu tarz adamlarda araba satacak insan bulamazdı.
Saç parçası kaynak değil bir şey değil vidayla tutan bir şey avrupa avrupa diyorsunuz orda normal olan şey arabayı bile boyatıyorlar araba yatırım değil ulaşım aracıdır evlere bu kadar önem vermiyorsunuz 7/24 içindesiniz nerdeyse çürük binada oturup aa orasında boya var sacın
Bu araca 90 bin civarı tramer çıkar ancak önemli değil. Aracınızı yetkili serviste değişmesi gereken tüm parçaları değiştirerek yaptırın. Yok orayı eğelim burayı uyduralım tarzı sanayi ağzına hiç müsaade etmeyin. Aracınızda yapısal değil yedekleri olan basit parçalar değişecek.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
58875 tl.
-
Kaputu değiştirmeden düzeltebilirlerse çok iyi olur, yoksa satarken kaput değişen ise zor satarsın. Dışarıda özel servislere de sor bu kaputu değişmeden düzeltebilir misiniz diye.
-
O kaput orijinal gibi düzelmez.
Far tampon tamir
Panjur yeni
Çamurluk düzeltme
40 civarı
A1 Türkçe 👏🏻👏🏻
piyasadan kaç asagi gider?
Öncelikle geçmiş olsun araba bu olacak cana gelmesin.Boşa kafanıza takip moral bozmayın.
Diğer noktada ne güzel değişsin sıfırı ile yani parça onarılıp boyandığı zaman bir araba nasıl daha değerli oluyor aklım hayalim almıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X