Şimdi Ara

Kazıklanmış olabilir miyim ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kazanın detaylı fotoğraflarını, işlem görecek alanı ve mümkünse tamir esnasında bolca fotoğraf çekerek (fotoğraflarda tarih damgası olsun) bir yerde yedekleyin ve kaskodan yaptırın aracı. Yarın satarken de alacak kişiye fotoğrafları gösterir, tramer kaydının sebebini kanıtlamış olursunuz. Buna rağmen fiyat kırmaya çalışırsa bırakın hiç araç almasın zaten.
  • Öncelikle geçmiş olsun

Bir çok ustadan dükkandan fiyat al bir yere bağlı kalma. Karşına çıkan fiyatlar alağı yukarı aynı ise yapacak birşey yok ama dik yarı gibi fiyatlarla karşılaşırsan usta kazık atmak istemiş olur. En mantıklısı bir çok yerden fiyat almak. Forumdan bir abimiz de yazmış dükkanımız var diye oraya da göster ne kaybedersin.

Hayırlı akşamlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Airbag açılmamış hayret...

• İkinci elde sanayide yaptırılmış aractansa yetkili serviste orijinal parçalar kullanilarak yaptırılmış her seyi faturalı kayit altina alinmis arabayi tercih ederim.

Bu hasar yüzünden mirin kırın yapan adama araba satılmaz zaten.

• Yaptır kaskodan ve yetkili serviste. En azından muhatabınız olur. Kaldı ki işlemleri yetkili serviste yapılmış bir araç kesinlikle sanayi görmüş araçtan daha değerlidir. 100-200 olsa cebinden yaptır derdim. Bunu da tramer için değil hasarsızlık indirimi bozulmasın diye.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar adamı yanlış yönlendirmeyin. Hepiniz kaskodqnyaptir diyorsunuz ama kaciniz kaput ve çamurluk değişmiş araç bakıyorsunuz ilanlarda. Bu tür araçları özellikle de kaput değişik araçları hangi yakininiza tavsiye edersiniz dürüst olun.

• Kaporta isine bende cok para istiyorlar derdim ama

Yapilan islem

-Sol ön kapi komple kazinip macunsuz once astarlanip sonra boyandi

-ön tampon sokulup sag taraf alt kisim kaldirimdan yirtildigi icin plastik tamir edildi macunlandi astarlandi boyandi

-sag camurluk agzi bagaj kapagi sol arka camurluk far birlesim yerinde ufak ezik ve surtme izi vardi boyasiz cekildi

-ayna kapaklari boyandi

-komple pasta cila boya koruma yapildi

Bu islemler tam 5 gun surdu

Harbiden yorucu zahmetli is

Toplami 1500 istedi 1300 e yaptirdim

Önce fiyati pahali bulmustum 2 parca boyayacak 2 yer duzeltip pasta cila atacak diye ama

Adamlar harbiden ugrasiyorlar o kadar isi gordukten sonra coguma gitmedi

Sizin kaput bayagi kasmis cogu kisi onu duzeltmeye ugrasmaz yenisini boyayip takar

Ama 3500 banada biraz pahali geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: bnym97

İkinci elde sanayide yaptırılmış aractansa yetkili serviste orijinal parçalar kullanilarak yaptırılmış her seyi faturalı kayit altina alinmis arabayi tercih ederim.

Bu hasar yüzünden mirin kırın yapan adama araba satılmaz zaten.
    10.000 TL tramer olunca pert gözüyle bakıp devamını okumayanlar da var. Bu ülkede en iyisi şahin alıp dağa bayıra süreceksin sanayiye de yakın oturacaksın sanayiyi otopark gibi kullanacaksın

• quote:

Orijinalden alıntı: yiğit_kemal

Arkadaşlar adamı yanlış yönlendirmeyin. Hepiniz kaskodqnyaptir diyorsunuz ama kaciniz kaput ve çamurluk değişmiş araç bakıyorsunuz ilanlarda. Bu tür araçları özellikle de kaput değişik araçları hangi yakininiza tavsiye edersiniz dürüst olun.
    Yetkili serviste yapılmış ve faturası ve detayı var ise o zaman neden almayalım? Ya da önermeyelim? Burada milletin kaçtığı olay, aracın aslında ağır hasarlı olduğu ancak ilanda lokal boyalı diye satılan ilanlar. Eğer ispatı varsa satan kişinin, gayette alınabilir.

• Geçmiş olsun Takip mesafesi önemli , yağışlı havalarda takip mesafeaini normalin 2katina çıkarın.

O kaput duzelmez.

Bu arada ssangyonglarin jiplerini bilirim 2kusur ton monokok merdiven şase.. durmaz durdugunda da kolay kalkmaz. Onume firlayan clio gibi c3 citroen pert ettikten sonra tamponu bagaja koyup devam etmistim. Ucuz atlatmissiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfAnarchy -- 4 Temmuz 2018; 9:4:38 >
  • Hocam 500 1000 olsa anlarım kaskodan yaptırmayın da , 3500 tl yani .

• Yaklaşık 8 ay önce fiesta aracımızla eşim benzer bir kaza yapmıştı ve çok benzer şekilde far tırnakları kırılmış, kaput katlanmış, tampon hafif sarkmıştı. Kaput düzeltilip boyandı, far ve tampon tırnakları yaptırıldı, hazır gitmişken rutin bakımlarını da yaptırmıştım ve toplamda bana (aklımda kaldığı kadarıyla) 1700 tl gibi bir rakama mal olmuştu. Şimdi düşününce size çıkarılan fiyat yüksek gibi geldi bana.

Ek: Aracı satarken de alıcı sanayide ustasına gösterdi, usta baktı, kaput düzeltilip boyanmış, far tırnakları yenilenmiş v.s. v.s. ama araç çok temiz dedi ve satış gerçekleşti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MÜŞAVİR -- 4 Temmuz 2018; 9:30:51 >
  • kasko poliçesinde değer kaybı klozu varsa kaskodan yaptırabilirsiniz.

ama verilen piyasa sanayi fiyatlarının 3 katı tramere işleneceği için bu değer kaybı parasını satarken düşersiniz.

• kask bozulmasın diye....
    e niye kasko yaptırıyorsunuz ki
    hiç yaptırmayın hiç bozulmasın
  • 2009 civic aracımızda benzer bir kaza yaptık geçen kurban bayramında. Tampon ve kaputu direkt değiştiediler. 5000 hasar kaydı oldu.

3500 lira cebinden para çıkacağına yetkili serviste yaptır aracı, satarken 3500 ucuza sat

• quote:

Orijinalden alıntı: yiğit_kemal

Arkadaşlar adamı yanlış yönlendirmeyin. Hepiniz kaskodqnyaptir diyorsunuz ama kaciniz kaput ve çamurluk değişmiş araç bakıyorsunuz ilanlarda. Bu tür araçları özellikle de kaput değişik araçları hangi yakininiza tavsiye edersiniz dürüst olun.
    Kasko ile anlaşmalı birsürü özel servis var dersin adama düzelt değiştirme bal gibi de tertemiz kaputu halleder kardeş illa yetkili servis de yaptırtmak zorunda değil ki?

• Benim kayınpeder sanayide usta, sağ tarafı ve önü komple dağılmış focusu baştan aşağı elden geçirip 1000 tl el emeği alıyor senin usta k*çı kırık çamurluktan 1750 tl mi alıyor, SOYGUN!
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.