Şimdi Ara

Keanu Reeves’ten sonra Idris Elba, Cyberpunk 2077'ye Phantom Liberty DLC’siyle geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Keanu Reeves’ten sonra Idris Elba, Cyberpunk 2077'ye Phantom Liberty DLC’siyle geliyor
    CD Projekt Red, The Game Awards etkinliğinde sorunlarla çıkan ancak bir ton yama ile düzeltilen Cyberpunk 2077'nin ilk büyük DLC’sini ve detaylarını paylaştı. Phantom Liberty adındaki genişleme paketi, Hollywood’un ünlü aktörü Idris Elba’yı da Night City’ye getiriyor olacak.

Yapılan açıklamada "Idris Elba'yı NUSA için bir FIA temsilcisi olan Solomon Reed olarak tanıtıyoruz. Night City'nin yepyeni bir bölgesinde geçen, Cyberpunk 2077 için bir casus-gerilim genişletmesi olan Phantom Liberty'de imkansız bir hayatta kalma görevini üstlenin.” denildi.

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty, 2023'te geliyor

Phantom Liberty, Cyberpunk 2077 için ilk ücretli DLC ürünü olacak ve casus-gerilim filmi tadında bir hikaye anlatacak. DLC’nin şimdilik ne kadar bir fiyattan sunulacağı ise henüz belli değil ancak 2023 yılında PC, PlayStation 5 ve Xbox Series X/S için geleceği açıklandı.

Cyberpunk 2077, Aralık 2020'de çıktı ve birçok oyuncu ve eleştirmen tarafından özellikle inanılmaz optimizasyon sorunları nedeniyle adeta topa tutuldu. Oyun neredeyse çıkış yaptığı tüm platformlarda sorunluydu. CD Projekt Red, oyun için bir dizi düzeltme yayınladı ve zamanla oyun dengelendi ve artık oyuncular Night City’ye dönmüş durumda.

Ayrıca Bkz.Cyberpunk 2077’nin devam oyunundan ilk tarih verildi ancak bekleyiş uzun sürecek

Öte yandan Cyberpunk 2077 için bu detaylar sadece bir başlangıç. Halihazırda oyuna dayanan ve oldukça başarılı olan bir Netflix animesi bulunuyor ve CD Projekt Red, şimdiden kod adı "Orion" olan devam oyunu üzerinde çalışıyor.

• Dogru düzgün takip edemedim, Cok yogun bir gündü ? Dlc'nin oynayiş süresi ne kadar bilen varmi ?

• Absnthe kullanıcısına yanıt
    Henüz belirsiz. Çıkış tarihi bile net değil.

• Absnthe kullanıcısına yanıt
    Henüz DLC'nin ne kadarlık bir oynanış süresi sunacağı açıklanmadı. Ücretli olacağını biliyoruz sadece ancak net fiyatı da belli değil. Witcher'ın DLC'leri 10 ila 20 saat arasında sürüyordu. Benzer bir şey beklenebilir.

• Belki inanmazsınız, uzun zamandır oyun kütüphanemde daha niceleri de öyle, hiç yüklemedim bile zamanım yok diye. Eskiden ne güzel saatlerce oynardım, artık emekliliği mi bekleyeceğim ne yapacağım ben de bilmiyorum :/

• Umarim 20 saat sürer , Witcher 3 DLC 'leri gibi etkili bir cıkış bekliyorum.. Tşkler bilgi için.

@Mütercim Bey tşkler sizede

• Adamlar yapıyor bu işi. muhtemelen dlc de V ile birlikte 3 kişi tek kafada mı olacaz :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Witcher 3 dlcleri gibi ücretsiz olacağı söyleniyordu ben mi yanlış hatırlıyorum?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İyice düzeldikten sonra oyunu oynamayı tercih ettim çünkü vaat ettiği şeyler gerçekten de azımsanacak şeyler değildi, oyun özellikle hikaye ve atmosfer açısından uzun ara oynadığım en iyi oyunlardan biriydi, kesinlikle oynanması gereken bir oyun, V'nin adım adım ölüme yaklaşması ve bizim de bunun bir yolunu bulmaya çalışmamız -ki oldukça umutsuz bir durumdu- oldukça dokunaklı şekilde hikayeye yerleştirilmişti.

• Batuhangover01 B kullanıcısına yanıt
    Yok. Kostümler Filan ücretsiz verilecekti. Verdiler zaten.
    Çok bug olduğundan ücretsiz DLC ile düzeltilebilir diye deniyordu oraya kalmadan kotardilar

• Bu DLC den çok şey beklemiyordum açıkçası bir wicher3 wine and blood gibi olacağını sanmıyorum.
    Ama etkili bir hikaye olur gibi.
    Sanki askeri alanami kaydik biraz ne.
    Birde bu DLC oyun sonundan önceki hangi evrede geçiyor

• yeni dlc ile eski saveden mi devam edeceğiz yoksa en baştan mı ne olacak

• Idris Elba da son yıllarda her yapımda görülüyor, maşallah. Olmadığı yapım yok. Keanu 2.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.